Κύπελλο Ελλάδας: Οι ημερομηνίες των ρεβάνς σε Καραϊσκάκη και Βικελίδης

00:01 5/3/2020 - Πηγή: Sportime

Εντυπωσιακοί ήταν και οι δύο πρώτοι ημιτελικοί για το Κύπελλο Ελλάδας, όπου δεν κρίθηκε κανένα από τα δύο εισιτήρια του τελικού.

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα παλέψουν μεταξύ τους για μια θέση στον μεγάλο τελικό της 23ης Μαΐου, με τον Δικέφαλο του Βορρά να επικρατεί με 3-2 και μάλιστα με ανατροπή στο σκορ.

Στο άλλο ζευγάρι τα ξίφη τους

θα διασταυρώσουν ΑΕΚ και Άρης, με την Ένωση να παίρνει τη νίκη με 2-1, σε ένα ματς με μεγάλη ένταση, πάθος και επεισόδια στα αποδυτήρια.

Ουδείς από τους τέσσερις πήρε προβάδισμα και πλέον, όλα θα κριθούν στις ρεβάνς στις 22-23 Απριλίου σε «Γ. Καραϊσκάκης» και «Κλ. Βικελίδης» αντίστοιχα.

Τυπικά γηπεδούχος στον τελικό θα είναι ο νικητής του ζευγαριού ΑΕΚΆρης.

Κύπελλο Ελλάδας: Δείτε τα highlights

View this post on Instagram

Με το Κόσοβο, την Σλοβενία και την Μολδαβία κληρώθηκε η Εθνική Ομάδα στον 3ο όμιλο της League C του Nations League, οι αγώνες του οποίου θα διεξαχθούν από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Νοέμβριο του 2020. Για περισσότερα δείτε εδώ : https://www.epo.gr/News.aspx?a_id=49617&NewsType=22

A post shared by Ethniki Omada (@ethnikiomadaofficial) on Mar 3, 2020 at 10:07am PST

View this post on Instagram

Η Εθνική Παίδων νίκησε την Βουλγαρία 1-0 στον πρώτο εκ των δύο φιλικών αγώνων προετοιμασίας μεταξύ των δύο ομάδων ενόψει της φάσης elite του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020. Το γκολ της Εθνικής σημείωσε ο Κωνσταντέλιας στο 51ο λεπτό της αναμέτρησης, που διεξήχθη στο στάδιο "Struma" της πόλης Simitli. Η σύνθεση της Εθνικής Αγγελόπουλος, Κιτσάκης, Γωγουβίτης, Κουλιεράκης, Τσιόκρης, Πάστρας, Κουτεντάκης, Γκαρνέτας, Κωνσταντέλιας, Κίτσος, Τζαβίδας. Έπαιξαν επίσης οι Χριστόπουλος, Κρυπαράκος, Καραμάνης, Κούτσιας, Λιάτσος.#ethnikipaidon

A post shared by Ethniki Omada (@ethnikiomadaofficial) on Feb 26, 2020 at 12:12am PST

The post Κύπελλο Ελλάδας: Οι ημερομηνίες των ρεβάνς σε Καραϊσκάκη και Βικελίδης appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα