Κύπελλο Ελλάδας: «Κλειδώνουν» την πρόκριση ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, για την ανατροπή ο Παναθηναϊκός

Πέντε αναμετρήσεις έχει σήμερα (15/1) το πρόγραμμα για το κύπελλο Ελλάδας, που θα ξεκαθαρίζουν ποιες ομάδες θα βρεθούν στους «8» της διοργάνωσης.

Στα πρώτα παιχνίδια της ημέρας πραγματοποιούνται στις 15:00 η Λαμία θα υποδεχθεί τα Τρίκαλα έχοντας κερδίσει 1-0 στο πρώτο παιχνίδι, ενώ ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει στην Τούμπα τον ΟΦΗ,

έχοντας… καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι νικώντας με 3-0.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Το κανάλι που θα δείτε το Ολυμπιακός – Καλαμάτα

Λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 17:15, ο Παναθηναϊκός θα κοντραριστεί στο ΟΑΚΑ με τον ΠΑΣ Γιάννινα έχοντας ηττηθεί στην πρώτη αναμέτρηση με 1-0. Οι «πράσινοι» ψάχνουν να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή, ενώ από τη μεριά της η ομάδα των Ιωαννίνων θέλει να διατηρήσει το σκορ πρόκρισης που έχει.

Την ίδια ώρα ο Πανιώνιος θα παίξει με τον Παναιτωλικό με τις δύο ομάδες να έχουν έρθει ισόπαλες 0-0 στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα.

Τέλος Ολυμπιακός έχοντας μετά από πολύ καιρό τον Κώστα Φορτούνη στην αποστολή, θα παίξει με την Καλαμάτα (19:30) στο «Καραϊσκάκης» σε έναν αγώνα τυπική διαδικασία αφού είχε κερδίσει με 2-0.

Αναλυτικά το πρόγραμμα για το Κύπελλο Ελλάδας:

Λαμία – Τρίκαλα 15:00

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ 15:00

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 17:15

Πανιώνιος – Παναιτωλικός 17:15

Ολυμπιακός – Καλαμάτα 19:30

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Κύπελλο Ελλάδας: «Κλειδώνουν» την πρόκριση ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, για την ανατροπή ο Παναθηναϊκός appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα