Κρήτη: Πέταξαν σκυλίτσα με όγκο σε φαράγγι-Έκλαιγε σπαρακτικά!

09:45 1/9/2021 - Πηγή: Sportime

Δεν φαίνεται να έχουν τέλος οι ιστορίες εγκατάλειψης και κακοποίησης κατοικίδιων ζώων στην Κρήτη αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Οι θλιβερές ,απάνθρωπες εικόνες που συνάντησαν νεαροί εθελοντές που βρέθηκαν σε φαράγγι στην περιοχή του Τσούτσουρα στη νότια Κρήτη έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο.

Συγκεκριμένα, στην εκδρομή τους στο φαράγγι, δύο νεαροί

εντόπισαν 2 όμορφα γατάκια τα οποία οι ντόπιοι τους ανέφεραν ότι εγκαταλείφθηκαν εκεί. Οι νεαροί απηύθυναν έκκληση μέσω των social media τους για να βρουν σπίτι στα γατάκια. Εθελοντές φιλόζωοι, ανταποκρίθηκαν στην έκκληση τους και πήγαν στο σημείο για να μαζέψουν τα γατάκια.

Την προσοχή τους ωστόσο,  τράβηξε ένα άλλο γοερό κλάμα που ερχόταν μέσα από το φαράγγι. Οι εθελοντές τότε βρέθηκαν μπροστά σε μία σπαρακτική αποκάλυψη. Μέσα στο φαράγγι βρισκόταν εγκαταλελειμμένη μία σκυλίτσα προχωρημένης ηλικίας η οποία μάλιστα είχε έναν πολύ προχωρημένο όγκο γύρω στα 3 κιλά!

Όπως φάνηκε, η σκυλίτσα εγκαταλείφθηκε απάνθρωπα μέσα στο φαράγγι χωρίς νερό και τροφή ώστε να πεθάνει αβοήθητη.

Ο εθελοντής Ο κ. Ορφανίδης, μιλώντας στον τηλεοπτικό φακό της “ΚΡΗΤΗ ΤV”, έκανε σαφές πως η σκυλίτσα δε βρέθηκε μόνη της στο φαράγγι, αλλά κάποιο ανθρώπινο χέρι την οδήγησε εκεί. «Στο σημείο που βρέθηκε δείχνει αδύνατο να πήγε ένα σκυλί. Πιστεύω πως ζούσε το σκυλί με κάποιους ανθρώπους με τον όγκο που έχει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η κατάσταση της υγείας της σκυλίτσας είναι κρίσιμη. Στο κτηνιατρείο στο Ηράκλειο, όπου μεταφέρθηκε η σκυλίτσα, θα επιχειρηθεί αφαίρεση του όγκου, ώστε να ζήσει το χρονικό διάστημα που της απομένει σ’ ένα πλαίσιο φροντίδας και αγάπης, καθώς ο εθελοντής Γιώργος Ορφανίδης ανέλαβε την περίθαλψή της.

Διαβάστε Επίσης:

ΕΣΥ: Εκτός από σήμερα οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί – Τι θα ισχύσει!

Σεμέδο: Η νέα κατάθεση της 17χρονης κοπέλας! (vid)

Ζητούνται οδηγοί με μισθό από 2.300 έως 2.750 ευρώ!

Ευαγγελία Κουτσιανούδη για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα