Κρίστιανσεν: «Νοκ-άουτ» τον Δέλλα στα σημεία

13:47 6/7/2019 - Πηγή: Sportime

Ένα από τα ονόματα προπονητών που έχουν παίξει πολύ για Ελλάδα, είναι αναμφίβολα ο Τόμας Κρίστιανσεν, που ωστόσο δεν έχει τύχει να πάρει τη… δουλειά.

Ο Δανός τεχνικός, έχει ακουστεί για αρκετούς ελληνικούς πάγκους, αλλά στο τέλος πάντα κάτι στράβωνε και δεν ερχόταν στα μέρη μας.

Η τελευταία προσπάθεια έγινε για τον Ατρόμητο, αλλά… παλεύοντας με τον Γιάννη Αναστασίου, ηττήθηκε για ακόμα μία φορά και έμεινε άπραγος.

Πλέον ο Τόμας Κρίστιανσεν, όπως αναφέρει το Sportime του Σαββάτου

και η στήλη «Παρασκήνια», συμφώνησε και αναλαμβάνει τα ηνία της Ουνιόν Σεντ Ζιλουά.

Μιλάμε για την πλέον εύπορη ομάδα και Νο1 φαβορί για άνοδο στην Jupiler League, για τον πάγκο της οποίας δεν ενδιαφερόταν μόνο αυτός.

Συγκεκριμένα οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγω για συζητήσεις και του Τραϊανού Δέλλα, που είναι χωρίς ομάδα, αλλά τον «νίκησε» στο νήμα και πήρε αυτός τη δουλειά.

View this post on Instagram

‪I am delighted to become the Head Coach of @UnionStGilloise Thanks to the club for giving me this opportunity. Let’s get started ‬

A post shared by Thomas Christiansen (@thomaschristiansen9) on Jul 1, 2019 at 12:42pm PDT

View this post on Instagram

Today was the official press conference to announce my signing. I would like to thank both the new and old fans for the messages and love you have been giving me.

A post shared by Thomas Christiansen (@thomaschristiansen9) on Jul 3, 2019 at 1:42pm PDT

The post Κρίστιανσεν: «Νοκ-άουτ» τον Δέλλα στα σημεία appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα