Κριστιάνο Ρονάλντο: Λίγο έλειψε να πιαστεί στα χέρια με τον Χέντερσον (vid)

Με τον δικό τους τρόπο έζησαν οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Τζόρνταν Χέντερσον το Αλ Νασρ – Αλ Ετιφάκ για το Κύπελλο Σαουδικής Αραβίας.

Στην παράταση κρίθηκε ο αγώνας με τα νεύρα να είναι τεντωμένα. Σκόρερ του μοναδικού γκολ της αναμέτρησης ο Σαντιό Μανέ βρίσκοντας δίχτυα στο 107′.

Δύο αποβολές είχε ο αγώνας, μία για την κάθε ομάδα, με τον Χέντερσον να πρωταγωνιστεί κάποια στιγμή σε μία αψιμαχία με αντίπαλο. Ίσως αυτό να του το κρατούσε ο Κριστιάνο Ρόνάλντο.

lang="en">Henderson didn’t even get a yellow for this , he was right in front of the ref as well

Cristano Ronaldo was right in asking to change this ref

pic.twitter.com/kw0s5cD64N

— Preeti (@MadridPreeti) October 31, 2023

Έτσι μετά το σφύριγμα της λήξης οι δυο τους είχαν μία έντονη λογομαχία. Από τα βίντεο που έχουν διαρρεύσει φαίνεται σαν κάνει να λέει αρχικά ο Χέντερσον στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Εκείνος γυρνάει προς το μέρος του και ακολουθεί ένας έντονος διάλογος.

Για κάποια δευτερόλεπτα διακρίνει κανείς την ένταση που έχει ο Πορτογάλος. Πιο ήρεμος είναι ο Άγγλος χαφ. Ίσως αυτό να βοήθησε ώστε να μην ξεφύγει η κατάσταση.

Στη συνέχεια και αφού έχουν ανταλλάξει διάφορες ατάκες, ηρεμούν και βαδίζουν μαζί προς τα αποδυτήρια. Εκεί ίσως να δόθηκαν και αμοιβαίες εξηγήσεις.

@Cristiano Ronaldo se enojó y se produjo una acalorada discusión entre Ronaldo, Henderson y Castro, dirigiéndose al árbitro del partido.#Ronaldo

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Αθλητικά > Sportime
Κριστιάνο Ρονάλντο, Λίγο, Χέντερσον,kristiano ronalnto, ligo, chenterson