Κριστιάνο Ρονάλντο: Εμπνέει σταθερότητα (vids)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε με την Πορτογαλία στην κατάκτηση του Nations League και έτσι έγινε ο πρώτος παίκτης με διψήφιο αριθμό τροπαίων της UEFA!

Μπορεί το 2016 να κατέκτησε το Euro και να πήρε το αίμα της πίσω για τον χαμένο τελικό του 2004 από την Ελλάδα, όμως δέχθηκε έντονη κριτική. Τόσο για το θέαμα που προσέφερε, όσο και για το γεγονός ότι προκρίθηκε από τη φάση των ομίλων ως μία

από τις καλύτερες τρίτες.

Μάλιστα, πέτυχε μόλις μία νίκη σε 90λεπτο σε όλο το τουρνουά της Γαλλίας.

Το βράδυ της Κυριακής, ωστόσο, κανένας δεν μπόρεσε να αμφισβητήσει την Πορτογαλία. Το 1-0 επί της Ολλανδίας στον τελικό του Nations League να μοιάζει μικρό σκορ.

Ωστόσο,  η αλήθεια είναι ότι οι πρωταθλητές Ευρώπης ήταν απλά ανώτεροι. Δεν περίμεναν τον αντίπαλό τους, όπως συνήθιζαν τα τελευταία χρόνια, αλλά ήταν δημιουργικοί, δημιουργούσαν ρήγματα στην άμυνα των «οράνιε».

Μάλιστα, είχαν ευκαιρίες και για άλλα τέρματα. Η επιτυχία στα γήπεδα της Γαλλίας δεν ήρθε με σπουδαίο θέαμα.

Έβαλε ωστόσο τις βάσεις για να κυριαρχήσει τα επόμενα χρόνια. Κάτι αντίστοιχο με αυτό που έκανε και η γειτόνισσά της, Ισπανία, που επίσης πέταξε από πάνω της τη στάμπα του «λούζερ».

Κριστιάνο Ρονάλντο: Δεν… παίζει μόνος του

Δικαίως ο Κριστιάνο Ρονάλντο τραβάει τα περισσότερα βλέμματα. Πράγματι, ο σταρ της Γιουβέντους ήταν αυτός που οδήγησε την ομάδα του στον τελικό το Nations League με το χατ τρικ του επί της Ελβετίας. Θα ήταν, όμως, άδικο να παραλείψουμε το υπόλοιπο σύνολο.

Μπρούνο Φερνάντες και Μπερνάρντο Σίλβα προσθέτουν ποιότητα, ενώ Σεμέδο και Γκερέιρο δίνουν ταχύτητα στα άκρα.

Με αυτόν τον τρόπο, κάνουν την ομάδα του Φερνάντο Σάντος ταχύτατη στις αντεπιθέσεις.

Στα προκριματικά του Euro, οι Πορτογάλοι δεν ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο, έχοντας δύο εντός έδρας ισοπαλίες με Ουκρανία και Σερβία. Έχουν την ποιότητα και πλέον γνωρίζουν τον τρόπο, ώστε να βελτιώσουν την εικόνα τους στον δεύτερο όμιλο. Δεν νοείται, άλλωστε, να απουσιάζουν από την τελική φάση της διοργάνωσης που κατέκτησαν πριν από τρία χρόνια.

The post Κριστιάνο Ρονάλντο: Εμπνέει σταθερότητα (vids) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα