Κριστιάνο: «Έφτασα πολύ κοντά στην Άρσεναλ»

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που μίλησε για τη ζωή του αλλά και τη σπουδαία καριέρα του μέχρι τώρα.

Ο Πορτογάλος επιθετικός της Γιουβέντους, μίλησε για αρκετά πράγματα, ενώ ανέφερε και την εποχή που έφτασε πολύ κοντά στην Άρσεναλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Βλαχοδήμος: Έκλεισε την πόρτα ο Ντε Χέα

Ο Κριστιάνο, αποκάλυψε ότι όντως αυτή η φήμη είναι αληθινή και ότι ήταν ένα βήμα πριν τη μεταγραφή του στους «κανονιέρηδες».

«Είναι αλήθεια. Πραγματικά είναι αλήθεια. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη που δεν

δέχτηκα τελικά να πάω στην Άρσεναλ.

Δεν έγινε, αλλά εκτιμώ πολύ αυτά που έκανε η Άρσεναλ για εμένα, ειδικά ο Αρσέν Βενγκέρ, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις που θα παίξεις, έτσι είναι η ζωή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Serie A: «Διπλό» και πρώτη νίκη η Λέτσε (vid)

Πάντα όμως θα εκτιμώ την ομάδα. Είναι ένας φανταστικός σύλλογος», ήταν τα λόγια του Κριστιάνο.

Σίγουρα θα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα είχε εξελιχθεί η καριέρα του, αν τελικώς είχε βρεθεί στο Λονδίνο και όχι στο Μάντσεστερ.

Κάντε Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook για να μαθαίνετε με υπευθυνότητα και άποψη ό,τι συμβαίνει στον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο. Η ομάδα του Sportime είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Στείλτε στο Inbox για όποια απορία έχετε και θα λάβετε άμεση απάντηση. Ένα Like και… μένεις ενημερωμένος όλο το 24ωρο σχετικά με όσα γίνονται!

The post Κριστιάνο: «Έφτασα πολύ κοντά στην Άρσεναλ» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα