Κράσνονταρ – Ολυμπιακός: Η «εκτέλεση» του Ελ Αραμπί (vid)

Κράσνονταρ – Ολυμπιακός: Τη δική του «μάχη» δίνει ο Ολυμπιακός στη Ρωσία κόντρα στην Κράσνονταρ για τα πλέι οφ του Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το προβάδισμα του 4-0 από το πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη.

Αλλά όπως τόνισε και ο Πέδρο Μαρτίνς, η ομάδα

θα έχει τη νοοτροπία ότι το πρώτο παιχνίδι τελείωσε 0-0.

Οι Ρώσοι μπήκαν δυνατά στο ματς, προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν το γήπεδό τους. Οι φίλαθλοι των Ρώσων γέμισαν το γήπεδο και αυτό ήταν υπέρ της Κράσνονταρ. Έτσι οι Ρώσοι κατάφεραν να μπουν δυνατά στο παιχνίδι και να προηγηθούν από νωρίς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Κράσνονταρ – Ολυμπιακός: Τραυματίας ο Γκερέρο, μέσα ο Ελ Αραμπί

Συγκεκριμένα, μόλις στο 10′ ο Ούτκιν ήταν αυτός ο οποίος μετά από γύρισμα του Βάντερσον από τ’ αριστερά, πλάσαρε για το 1-0.

Ο Ολυμπιακός όμως είχε άμεση απάντηση στο γκολ των Ρώσων.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, στο 11′ ο Βαλμπουενά έκανε τη σέντρα από τα δεξιά. Ο Ελ Αραμπί κοντρόλαρε παρά την πίεση αμυντικού και με αλλαγή ποδιού στον αέρα, ισοφάρισε σε 1-1!

Δείτε τα δύο γκολ του αγώνα…

Κάνε follow το Sportime στο Instagram και like στο Facebook.

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

The post Κράσνονταρ – Ολυμπιακός: Η «εκτέλεση» του Ελ Αραμπί (vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα