Κώστας Τσιμίκας: Αδιανόητο – Το Liverpool.com ξεγράφει τον Τσιμίκα και σπρώχνει τον Ρόμπρετσον

Αδιανόητο αυτό που κάνει το Liverpool.com το οποίο ξεγράφει τον Κώστα Τσιμίκα από βασικό τη νέα χρονιά, πλέκει το εγκώμιο του Άντι Ρόμπρετσον και καλεί το νέο προπονητή να μην τον… αδικήσει.

Δεν κρατά τα προσχήματα το Liverpool.com το οποίο σημειώνει ότι ο «κληρονόμος του Κλοπ πρέπει να αναρωτιέται τι πρέπει να κάνει με

την ομάδα».

«Ο Άντι Ρόμπερτσον είναι ο μοναδικός “πρωτότυπος” αστέρας του Κλοπ χωρίς προφανή νεαρό αντικαταστάτη ήδη στις τάξεις», σημειώνεται ενώ υπογραμμίζεται ότι «υπάρχει ο Κώστας Τσιμίκας, αλλά είναι μόλις μερικά χρόνια νεότερος και δεν είναι ρεαλιστικά υποψήφιος για να αναλάβει μια μέρα τον ρόλο με πλήρη απασχόληση».

«Απουσίασε για μεγάλο μέρος αυτής της σεζόν λόγω τραυματισμού (σ.σ. ο Ρόμπερτσον), όμως η Λίβερπουλ συνέχισε να τα πηγαίνει καλά ερήμην του. Αλλά από τότε που επέστρεψε, ο Ρόμπερτσον άρχισε να δείχνει ξανά τη σημασία του», σημειώνει το liverpool.com.

«Ήταν πολύ εμφανές απέναντι στην Αταλάντα. Ο Κώστας Τσιμίκας άντεξε ένα θλιβερό πρώτο ημίχρονο κόντρα στους Ιταλούς πριν γίνει αλλαγή και ο Ρόμπερτσον δεν μπόρεσε τελικά να επηρεάσει αρνητικά το αποτέλεσμα, φαινόταν πολύ καλύτερος από τον αναπληρωμάτικό του», γράφει.

Ο «διάδοχος του Κλοπ θα ήταν ανόητο να διαγράψει τον κάτοχο του ρεκόρ της Premier League για τις περισσότερες ασίστ. Οι αριθμοί δείχνουν ότι παραμένει ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες του πρωταθλήματος στη θέση του», καταλήγει το δημοσίευμα.

Haven't posted for a long time! Bringing back a favourite for the international break…

Premier League threat creators. Top in-play threat creator from each zone of the pitch. Minimum 900 mins played (1/4) pic.twitter.com/uACSAA7Ycd

— JK (@_JKDS_) March 19, 2024

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα