Κορονοϊός: Θετικός στον ιό ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος

Κορονοϊός: Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος.

Ο κορονοϊός χτύπησε και τον μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτο, με τον ίδιο να επιβεβαιώνει το γεγονός μιλώντας στον Alpha Κύπρου, τονίζοντας πως τα συμπτώματα που έχει μέχρι στιγμής είναι ήπια και η κατάσταση της υγείας του είναι καλή.

Ο μητροπολίτης

παρουσίασε συμπτώματα τις προηγούμενες ημέρες, κάτι που τον οδήγησε στο να κάνει τεστ Covid 19 το οποίο και ήταν θετικό.

Λίγους μήνες πριν, μιλώντας για την κατάσταση που επικρατεί, τόνισε χαρακτηριστικά πως «Το σχέδιο είναι πολύ σκληρό. Να φύγει πολύς κόσμος. Όχι τα γεροντάκια. Τώρα έγινε ένα μικρό πείραμα με τον Κορονοϊο». Παράλληλα, μιλώντας στο ντοκιμαντέρ «Σιωπηλός Πόλεμος» είχε πει μεταξύ άλλων: «Το 2020 όπως το ζήσαμε είναι έτος φοβερό. Φοβερό γιατί παρήγαγε πολύ φόβο. Το 2021 προαισθάνομαι ότι θα είναι έτος τρομερό. Γιατί θα παράξει πολύ πολύ τρόμο σε ανθρώπινες ψυχές παγκόσμια. Άρα δεν έχουμε να κάνουμε με τη διαχείριση μιας αρρώστιας του σώματος.

Εγώ αρνούμαι να συμμορφωθώ στα μέτρα που έχουν σχέση με την λατρεία του αληθινού θεού. Ότι καταργεί το δικαίωμα της ελεύθερης θρησκευτικής λατρείας ο Μητροπολίτης Μόρφου δεν θα υποχωρήσει έναντι οποιουδήποτε φόβου για τον εαυτό του και για τους συνεργάτες μου που ακολουθούν τις δικές μου απόψεις. Από εκεί και πέρα ο πιστός λαός θα κάνει κατά τη θέληση του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νίκος Καπραβέλος: Αδιανόητες δηλώσεις – «Άμυαλοι και χωρίς παιδεία όσοι δεν εμβολιάζονται»!

Θεοδώρα Ψαλτοπούλου: «Θα υπάρξει διαχωρισμός εμβολιασμένων – ανεμβολίαστων τον Χειμώνα» – Η στοχοποίηση μερίδας πολιτών συνεχίζεται!

Λάκης Λαζόπουλος: «Ίσως οι γιατροί για εθνικούς λόγους να μην μπορούν να τα πουν όλα για τα εμβόλια»

Μάριος Σταμπουλής για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα