Κορονοϊός: «Θα περάσει μαμά», το γκράφιτι που συγκίνησε το Twitter (pic)

Ο κορονοϊός βρίσκεται σε έξαρση στη χώρα μας και οι αρμόδιες αρχές μας παροτρύνουν να μένουμε σπίτι μας για την αποφυγή της διασποράς του ιού. 

Λένε μια φωτογραφία ισούται με χίλιες λέξεις και μια χρήστης του ελληνικού Twitter κατάφερε να συγκινήσει με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον λογαριασμό της.

Ο κορονοϊός

έχει δυσκολέψει τις ζωές όλων μας, ωστόσο μικρά πράγματα μπορούν να μας κάνουν να χαμογελάσουμε και να ατενίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία.

Η Kazi έγραψε χαρακτηριστικά: «Βλέπω τη μαμά μου το τελευταίο διάστημα μόνο από το μπαλκόνι όταν της πάω προμήθειες κτλ. Μου έχει λείψει ήδη πάρα πολύ. Χθες βράδυ αποφάσισα να της αφήσω ένα μήνυμα για να το δει από το μπαλκόνι της το πρωί. Η 2η φώτο είναι από την ίδια από το μπαλκόνι της. Να δείχνετε την αγάπη σας με οποίο τρόπο μπορείτε. Είναι ισχυρό όπλο κατά της μοναξιάς και του φόβου. Θα τα καταφέρουμε, θα περάσει».

Το παρακάτω tweet έχει περισσότερα από 1.500 λάικ και περισσότερα από 500 retweet.

Βλέπω τη μαμά μου το τελευταίο διάστημα μόνο από το μπαλκόνι όταν της πάω προμήθειες κτλ. Μου έχει λείψει ήδη πάρα πολύ.
Χθες βράδυ αποφάσισα να της αφήσω ένα μήνυμα για να το δει από το μπαλκόνι της το πρωί. Η 2η φώτο είναι από την ίδια από το μπαλκόνι της.
Να δείχνετε την

Keywords
Τυχαία Θέματα