Κορονοϊός: Στριπτιζάδικο κλείνει και εγκαινιάζει ντελίβερι με τις κοπέλες

Μία απίθανη ιδέα βρήκε ένας ιδιοκτήτης ενός στριπτιζάδικου στο Πόρτλαντ των Ηνωμένων Πολιτειών για να συνεχίσει τη δουλειά στην εποχή, που ο κορονοϊός εξαπλώνεται σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Οι ΗΠΑ είναι πλέον το επίκεντρο της πανδημίας οπότε και στην πολιτεία του Όρεγκον όλα τα ρεστοράν και μπαρ στην Πολιτεία του Όρεγκον στις ΗΠΑ έκλεισαν μετά την ανακοίνωση μέτρων από την κυβερνήτη Κέιτ Μπράουν για τη μη μετάδοση του ιού.

Αυτό έφερε απογοήτευση στις εργαζόμενες στο στριπ κλαμπ Lucky Devil Lounge στο Πόρτλαντ αλλά ο δαιμόνιος ιδιοκτήτης του, Shon Boulden, βρήκε τη λύση. Οι χορεύτριες θα προσφέρουν ντελίβερι φαγητού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορoνοϊός: Νταλικέρης γύρισε από την Ισπανία, έσπασε την καραντίνα και τον «κάρφωσε» η μητέρα του

Έτσι γεννήθηκε η υπηρεσία Boober Eats: αντί του ποσού των 30 δολαρίων -το οποίο θα μοιράζονται όλοι οι εργαζόμενοι στο κλαμπ-, οι πελάτες μπορούν να παραγγείλουν ένα μπέργκερ και πατάτες (ή μια σαλάτα ή μία μπριζόλα ή μια ποικιλία) σπίτι τους, στο οποίο θα εμφανιστούν δύο χορεύτριες, συνοδευόμενες από έναν οδηγό – σεκιούριτι.

Οι χορεύτριες θα φορούν ιατρικές μάσκες και προστατευτικά γάντια, θα είναι εφοδιασμένες με απολυμαντικό χεριών και θα παραδίδουν την παραγγελία στην εξώπορτα του πελάτη, όπως ακριβώς επιτάσσουν οι κανονισμοί που καθιερώθηκαν από την υπηρεσία Centers for Disease Control and Prevention.

The post Κορονοϊός: Στριπτιζάδικο κλείνει και εγκαινιάζει ντελίβερι με τις κοπέλες appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα