Κορονοϊός: Σταρ του Instagram και μοντέλα σε ξέφρενο πάρτι εν μέσω πανδημίας (vid)

Κορονοϊός: Οργή έχει προκαλέσει βίντεο που δείχνει τον Βρετανό σταρ, Tyrone Hermitt και δεκάδες γυναίκες και άντρες να διασκεδάζουν σε ένα ξέφρενο πάρτι στο Μπαλί, αγνοώντας τα μέτρα κατά την πανδημίας. Οργή από τους κατοίκους της περιοχής…

Κορονοϊός; Κανένα πρόβλημα για τον Βρετανό σταρ του Instagram και δεκάδες γυναίκες και άντρες που διασκεδάζουν σε πολυτελή βίλα στο Μπαλί, καταναλώνοντας άφθονο αλκοόλ και αγνοώντας επιδεικτικά τα μέτρα κατά του ιού, προκαλώντας την οργή κατοίκων της περιοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός- Νέα θεωρία: Ίσως ξεκίνησε από αδέσποτα σκυλιά!

Μάλιστα, βίντεο δείχνει τον Tyrone Hermitt με δύο μοντέλα από τη Ρωσία να χορεύουν υπό τον ρυθμό DJ σε πάρτι γενεθλίων.

Παρόλο που η Ινδονησία δεν έχει τεθεί υπό επίσημο περιορισμό των μετακινήσεων, οι κάτοικοι έχουν οδηγίες να παραμείνουν στα σπίτια τους και να αποφύγουν τις συγκεντρώσεις.

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης χαρακτήρισαν το πάρτι ως «επαίσχυντο» και επέμειναν ότι οι συμμετέχοντες πρέπει να απελαθούν από το Μπαλί, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Daily Mail.

Ο Hermitt αμέσως μετά τις επικρίσεις που δέχθηκε για την πράξη του, απολογήθηκε για την παρουσία του στο πάρτι, αναφέροντας ότι δεν γνώριζε πόσος κόσμος θα παρευρεθεί και δήλωσε ότι θα κάνει κάποιες δωρεές προκειμένου να βοηθήσει τους ντόπιους που χάνουν τις δουλειές τους και χρειάζονται βοήθεια.

Μάλιστα, φαίνεται πως για την ώρα, το προφίλ του στο Instagram έχει απενεργοποιηθεί.

The post Κορονοϊός: Σταρ του Instagram και μοντέλα σε ξέφρενο πάρτι εν μέσω πανδημίας (vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα