Κορονοϊός: Στα σκαριά νέα επιστράτευση γιατρών, ενώ χιλιάδες υγειονομικοί είναι σε υποχρεωτική αναστολή

O Κορονοϊός «καλπάζει» στην Ελλάδα, με νέα επιστράτευση γιατρών να ετοιμάζεται από την κυβέρνηση για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση.

Ας πάρουμε τα πράγματα όμως με την σειρά. Την ίδια ώρα που πάνω από 6000 υγειονομικοί είναι σε υποχρεωτική αναστολή και μάλιστα

εν μέσω νέου πικ πανδημίας, καθώς αντιδρούν στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού.

Η κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ετοιμάζουν νέα επιστράτευση ιδιωτών γιατρών με φύλλα πορείας. Ώστε να ενισχύσουν τις εφημερίες στο ΕΣΥ, έναντι αμοιβής που θα τους δίνεται.

Ο Υπουργός Υγείας μάλιστα, Θάνος Πλεύρης, πήρε την έγκριση ήδη από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, με αυτό τον τρόπο να καλυφθούν όσα κενά υπάρχουν στον τομέα της υγείας, πριν να είναι πάρα πολύ αργά.

Το μεγαλύτερο βάρος θα δοθεί στα νοσοκομεία στην Θεσσαλία, στην Βόρεια Ελλάδα και την Θεσσαλονίκη. Όλα αυτά την ώρα που γίνονται προτάσεις για το τι πρέπει να γίνει. Κάποιες εκ των οποίων είναι προκλητικές.

Όπως αυτή που έκανε ο διευθυντής στη Β΄ ΜΕΘ στο νοσοκομείο Παπανικολάου Νίκος Καπραβέλος, που ουσιαστικά τόνισε πως πρέπει να αποκλειστούν οι ανεμβολίαστοι από παντού.

Κορονοϊός – Πρόταση πρόκληση από Καπράβελο: Να μην μπαίνουν πουθενά οι ανεμβολίαστοι, όπως έγραψε χαρακτηριστικά το Sportime, για όσα δήλωσε το πρωί σε εκπομπή του Mega.



Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα