Κορονοϊός: Ο Σουάρες μένει σπίτι και στέλνει το δικό του μήνυμα (vid)

Το δικό του μήνυμα για δύναμη σε όσους παλεύουν με τον κορονοϊό έστειλε ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα, Λουίς Σουάρες, προτρέποντας τον κόσμο να είναι προσεκτικός.

Τα κρούσματα του κορονοϊού ολοένα και αυξάνονται σε όλο τον κόσμο, με τους ειδικούς να κάνουν έκκληση στον κόσμο προκειμένου να μείνει στο σπίτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γκατούζο: «Μπροστά στον κορονοϊό είμαστε όλοι ίσοι»

Στο πλαίσιο αυτό, ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα, Λουίς Σουάρες, έστειλε το δικό του μήνυμα προς όλους, προτρέποντας να μείνουν στο σπίτι, ενώ ευχήθηκε καλή δύναμη σε όσους

παλεύουν με τον ιό.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Από το σπίτι μου στη Βαρκελώνη θέλω να στείλω πολλή δύναμη σε όλους τους ανθρώπους που αγωνίζονται ενάντια σε έναν ιό που μας απασχολεί πολύ. Πρέπει να γνωρίζουμε ότι αν φροντίσουμε τον εαυτό μας και τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα μας, μπορούμε να φροντίσουμε ολόκληρο τον πληθυσμό. Χιλιάδες άνθρωποι υποφέρουν από έναν ιό που ανησυχεί όλον τον κόσμο, αλλά και στην Ουρουγουάη υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις.

Πρέπει να μείνουμε μέσα και να διατηρήσουμε την υγιεινή, είναι πολύ σημαντικό, αν όλοι μαζί μπορέσουμε να πολεμήσουμε ενάντια σε αυτό, θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε την οικογένειά μας και τους φίλους μας, μην ξεχνάτε να μένετε στο σπίτι».

A #StayAtHome message from @LuisSuarez9 via his @instagram account … pic.twitter.com/k95DYWDNPx

FC Barcelona (from ) (@FCBarcelona) March 17, 2020

The post Κορονοϊός: Ο Σουάρες μένει σπίτι και στέλνει το δικό του μήνυμα (vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα