Κορονοϊός: Η δωρεά του Μάρκο Ρόις (vid)

Κορονοϊός: Ο Μάρκο Ρόις και η σύζυγός του, Σκάρλετ αποφάσισαν να κάνουν μια δωρεά 500.000 ευρώ στις μικρο-μεσαίες επιχειρήσεις της πόλης του Ντόρτμουντ και των γύρω περιοχών.

Η εξάπλωση του κορονοϊού συνεχίζεται παγκοσμίως με μεγάλους ρυθμούς και ολοένα και περισσότεροι αθλητές προσφέρουν με τον δικό τους τρόπο.

Έτσι, ο αρχηγός της Ντόρτμουντ, Μάρκο Ρόις και η σύζυγός του, προσφέρουν 500.000 ευρώ για τις μικρο-μεσαίες επιχειρήσεις της πόλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Μπάγερν, Ντόρτμουντ, Λειψία, Λεβερκούζεν δίνουν 20 εκατομμύρια στις μικρότερες

ομάδες

«Αυτή τη στιγμή, χρειάζεται περισσότερο από ποτέ να είμαστε μαζί. Αυτός είναι ο λόγος που η Σκάρλετ κι εγώ ξεκινάμε την πρωτοβουλία @helpyourhometown και δωρίζουμε 500.000 ευρώ σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις στο Ντόρτμουντ. Μείνετε υγιείς, φροντίζετε τον εαυτό σας και στηρίζετε ο ένας τον άλλο!» έγραψε ο αρχηγός της ομάδας της Βεστφαλίας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Es geht aktuell nur gemeinsam, mehr denn je! ⠀ Deshalb rufen Scarlett und ich die Initiative @helpyourhometown ins Leben und spenden 500.000€ an kleine und mittelständische Unternehmen in Dortmund. ⠀ Bleibt gesund, passt auf euch auf und unterstützt euch gegenseitig! #HelpYourHometown

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marco Reus (@marcinho11) στις 27 Μάρ, 2020 στις 10:54 πμ PDT

The post Κορονοϊός: Η δωρεά του Μάρκο Ρόις (vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα