Κορονοϊός: Γεννήθηκε τρίτο μωρό από μητέρα θετική στον ιο στο «Αττικόν»

19:10 9/4/2020 - Πηγή: Sportime

Ο κορονοϊός βρίσκεται σε έξαρση, ωστόσο η ζωή δεν σταματάει, μια μητέρα θετική στον κορονοϊό έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωράκι στο «Αττικόν».

Μια τριαναπεντάχρονη μητέρα θετική στον ιό έφερε στον κόσμο το απόγευμα της Πέμπτης, ένα υγιέστατο μωράκι, βάρους 3.340 γραμμαρίων στο νοσοκομείο «Αττικόν».

Το μωράκι ήρθε στον κόσμο με καισαρική τομή, από γυναίκα την οποία είχε «χτυπήσει» ο κορονοϊός.

Ο τοκετός πραγματοποιήθηκε στη Γ’ Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μάλιστα τεστ έγινε και στο αγοράκι, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται να βγουν αύριο. Η 35χρονη παραπέμφθηκε στο «Αττικόν» που είναι Νοσοκομείο αναφοράς για τη νόσο κορονοϊού από την Β’ Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική του ΕΚΠΑ στο Αρεταιείο.

Πλέον η  μητέρα μεταφέρθηκε στην πτέρυγα που νοσηλεύονται και οι υπόλοιποι ασθενείς που πάσχουν από τη νόσο που προκαλεί ο νέος κορωνοϊός και το νεογνό στη μονάδα προώρων νεογνών για παρακολούθηση.

Η  Γ’ Μαιευτική – Γυναικολογική κλινική έχει ετοιμάσει πρωτόκολλο διαχείρισης και συγκεκριμένο χώρο στην κλινική για τη διεκπεραίωση τοκετού σε γυναίκες με  COVID-19.

The post Κορονοϊός: Γεννήθηκε τρίτο μωρό από μητέρα θετική στον ιο στο «Αττικόν» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα