Κορονοϊός: Έρχεται ξανά lockdown στη Θεσσαλονίκη;

Κορονοϊός: Εκεί που πριν λίγο καιρό φαινόταν η εικόνα στη Θεσσαλονίκη να βελτιώνεται, άρχισαν και πάλι να εκφράζονται απόψεις για lockdown.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της 4ης ΥΠΕ, μέσα σε ένα 24ωρο, οι νοσηλείες στα νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας έχουν αυξηθεί κατά σχεδόν 11%. Η Θεσσαλονίκη

τη Δευτέρα (20/9) έφτασε σχεδόν την Αττική με 341, έναντι 369.

Παράλληλα, τα τελευταία στοιχεία για τις νοσηλείες στην Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας – Θράκης δείχνουν πως στα 14 νοσοκομεία, 248 ασθενείς νοσηλεύονται σε απλές κλίνες.

Έτσι λοιπόν, αν τελικά η Θεσσαλονίκη περάσει στο «κόκκινο», τα μέτρα αναμένεται να ισχύουν από την ερχόμενη Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για περιορισμούς κυρίως στο ωράριο που επηρεάζουν την εστίαση και τη διασκέδαση.

Συγκεκριμένα, θα υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας από τη 1:00 το βράδυ έως τις 6:00 το πρωί και απαγόρευση αναπαραγωγής μουσικής σε όλα τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Ιωσήφ Σηφάκης για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κορονοϊός, Έρχεται, Θεσσαλονίκη,koronoios, erchetai, thessaloniki