Κορονοϊός: Εφεύρεση-επανάσταση από την Βosch που θα σώσει ζωές!

Κορονοϊός: Ένα από τα σημαντικότερα μέτρα που μπορούν να σώσουν τον πλανήτη από την πανδημία, είναι η εύρεση όλων όσων έχουν μολυνθεί από τον ιό έτσι ώστε να μπορούν να απομονωθούν γρήγορα και να μην τον μεταδίδουν.

Πλέον φαίνεται πως οι επιστήμονες χάρη στην τεχνολογία προχωρούν σε αυτό το βήμα.

Ένα μικρό κουτί μπορεί όπως αλλά δείχνει να φέρει την επανάσταση στην καταπολέμηση του κορονοϊού.

Η γερμανική εταιρεία Bosch κατασκεύασε ένα τεστ

που αναμένεται να βγει στην αγορά αρχές Απριλίου όχι μόνο στη Γερμανία αλλά και στις διεθνείς αγορές. Η διαφορά με όλα τα άλλα τεστ είναι ότι βγάζει το αποτέλεσμα για το αν κάποιος είναι θετικός ή όχι μέσα σε δυόμιση ώρες τη στιγμή που μέχρι τώρα όλα τα υπόλοιπα τεστ διαρκούν 24 με 48 ώρες.

Η Bosch συνεργάστηκε με τον κατασκευαστή του ιατρικού εξοπλισμού Randox Laboratories Ltd. για την δημιουργία του.

Οι μοριακές διαγνωστικές εξετάσεις αποτελούν το χρυσό κανόνα, που χρησιμοποιείται για να προσδιοριστεί αν κάποιος είναι μολυσμένος. Τα τεστ, τα οποία επιβεβαίωσαν τις περισσότερες από τις 470.000 περιπτώσεις που έχουν διαγνωστεί παγκοσμίως, αναζητούν τα νουκλεϊκά οξέα του ιού στα δείγματα των ανθρώπων.

Αν και είναι εξαιρετικά ακριβείς, απαιτούν επίσης χρόνο, έμπειρους τεχνικούς και προμήθειες – συμπεριλαμβανομένων των επιχρισμάτων – τα οποία βρίσκονται σε έλλειψη.

Ως εκ τούτου, οι κυβερνήσεις παντού προσπαθούν να περιορίσουν τον αριθμό των ατόμων που υποβάλλονται σε τεστ, εστιάζοντας σε αυτούς που κρίνεται ότι αντιμετωπίζουν μεγαλύτερο κίνδυνο.

The post Κορονοϊός: Εφεύρεση-επανάσταση από την Βosch που θα σώσει ζωές! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα