Κορονοϊός – Βρετανία: Άπιστος σύζυγος κόλλησε την ερωμένη του

Διπλά άτυχος στάθηκε ένας 30χρονος άντρας από την Βρετανία, ο οποίος κόλλησε τον κορονοϊό στην ερωμένη του σε ταξίδι, λέγοντας μάλιστα στη σύζυγό του πως είναι για επαγγελματικούς σκοπούς.

Περίεργα παιχνίδια παίζει η μοίρα μερικές φορές, με έναν 30χρονο άντρα από τη Βρετανία να στέκεται διπλά άτυχος, καθώς εκτός του ότι έχει τον κορονοϊό, κόλλησε και την ερωμένη του σε ερωτικό ταξιδάκι στην Ιταλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚορονοϊόςΝέα

Υόρκη: Απίθανες συμβουλές για το σεξ δίνει το τμήμα Υγείας

Μάλιστα, σύμφωνα με τη «Sun» είχε πει ψέμματα στη γυναίκα του πως θα κάνει ένα επαγγελματικό ταξίδι εντός της χώρας και λίγες μέρες μετά την επιστροφή του εμφάνισε συμπτώματα και βρέθηκε θετικός στον ιό.

Τότε ήταν που αποκάλυψε στους γιατρούς του ότι είχε ταξιδέψει στην Ιταλία με την ερωμένη του, λέγοντας ψέματα στην γυναίκα του για δήθεν επαγγελματικό ταξίδι σε πόλη της Αγγλίας.
«Ο τύπος έχει γίνει το θέμα της ημέρας σε ότι αφορά τους γιατρούς αλλά και τους αξιωματούχους του συστήματος υγείας που έμαθαν την ιστορία» εκμυστηρεύθηκε πηγή με γνώση του θέματος υπό το καθεστώς της ανωνυμίας.

Ωστόσο, ήταν και τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθώς επέστρεψε λίγες μόλις ώρες πριν ανακοινωθεί η απαγόρευση των πτήσεων προς τη Βρετανία. Παρά τις πιέσεις των γιατρών, αυτός αρνήθηκε να δώσει το όνομα της ερωμένης του.

«Νόμιζε πως είχε το τέλειο άλλοθι, αλλά δεν υπολόγιζε τον κοροναϊό. Βρίσκεται σε έναν μικρό πανικό, περισσότερο για τη μοιχεία παρά για την υγεία του, καθώς αργά ή γρήγορα θα πρέπει να το αποκαλύψει στη γυναίκα  του», ανέφερε πηγή στη βρετανική εφημερίδα.

The post Κορονοϊός – Βρετανία: Άπιστος σύζυγος κόλλησε την ερωμένη του appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα