Κορονοϊός – Τουρκία: Ρεκόρ θανάτων και κρουσμάτων σε 24 ώρες (pics)

Κορονοϊός – Τουρκία: Ρεκόρ κρουσμάτων και θανάτων σε μία ημέρα και στην Τουρκία, αφού ακόμα 2.069 άνθρωποι βρέθηκαν θετικοί, ενώ 17 έχασαν τη ζωή τους, με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να καλεί τον κόσμο σε εθελοντική καραντίνα.

Ο υπουργός Υγείας της Τουρκίας, Φαχρετίν Κοτζά, στην καθιερωμένη του ενημέρωση, παρουσίασε δύο διαγράμματα σχετικά με την πορεία του κορονοϊού στην Τουρκία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Σε καραντίνα σε ξενοδοχείο 33 Έλληνες από την Τουρκία (vid)

Σήμερα έγιναν

7.533 τεστ και 2.069 βρέθηκαν θετικά, με τον συνολικό αριθμό να φτάνει τα 5.698. Μάλιστα, ακόμα 17 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και πλέον ο συνολικός αριθμός είναι 92.

Δείγμα της σοβαρότητας της κατάστασης, αποτελεί και το γεγονός πως ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κάλεσε πάνω από 80 εκατομμύρια πολίτες να εφαρμόσουν «εθελοντική καραντίνα» και να μην βγαίνουν από τα σπίτια τους εκτός και αν πρόκειται για βασικές ή επείγουσες ανάγκες, ενώ ο υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού ανακοίνωσε νέα δραστικά μέτρα περιορισμού και απαγόρευσης μετακινήσεων καθώς και πως 12 πόλεις και χωριά τέθηκαν σε καραντίνα.

Δείτε τα διαγράμματα:

Türkiye’nin Günlük Koronavirüs Tablosu’nu, her gün yenilenen detaylı verilerle, aşağıda paylaştığım linkten takip edebilirsiniz.

https://t.co/RVlhe7786O pic.twitter.com/AB5mSAW8tT

— Dr. Fahrettin Koca (@drfahrettinkoca) March 27, 2020

The post Κορονοϊός – Τουρκία: Ρεκόρ θανάτων και κρουσμάτων σε 24 ώρες (pics) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα