Κορονοϊός – Ιταλία: Διασωληνωμένος Ιταλός ετών 101 πήρε εξιτήριο!

Κορονοϊός – Ιταλία: Ενα ενθαρρυντικό νέο που δίνει αισιοδοξία ότι ακόμη και ηλικιωμένοι άνθρωποι μπορούν να ιαθούν από τον κορονοϊό μας ήρθε την Παρασκευή (27/3) από τη γειτονική χώρα.

Συγκεκριμένα ένας άνδρας ηλικίας 101 ετών, που ήταν διασωληνωμένος, πήρε εξιτήριο, καθώς ιάθηκε πλήρως από τον ιό!

Μάλιστα, στην περίπτωση αναφέρθηκε και ο Σωτήρης Τσιόδρας κατά την σημερινή (Παρασκευή 27/3) ενημέρωση που έκανε, κάνοντας λόγο για ειδήσεις που μας γεμίζουν αισιοδοξία.

Εκείνη που ανακοίνωσε

τη χαρμόσυνη είδηση ήταν Γκλόρια Λίζι, αντιδήμαρχος της ιταλικής πόλης Ρίμινι. Ο άντρας είχε εισήχθη στο νοσοκομείο την περασμένη εβδομάδα μετά την ένδειξη του τεστ κορωνοϊού και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο την Πέμπτη.

Κορονοϊός – Ιταλία

H «πραγματικά εξαιρετική ανάκαμψη του έδωσε ελπίδα για το μέλλον», δήλωσε η Λίζι. Οπως ανέφερε η αντιδήμαρχος, μιλώντας για τον άνδρα που νίκησε τον κορονοϊό, ο 101χρονος έφυγε από το νοσοκομείο με την οικογένειά του και «μας δίδαξε ότι για κανέναν το μέλλον του δεν είναι ξεγραμμένο».

 Ο υπερήλικας γεννήθηκε το 1919, κατά τη διάρκεια της ισπανικής γρίπης, η οποία εκτιμάται ότι έχει σκοτώσει 30 με 50 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως. Το Ρίμινι είχε καταγράψει 1,189 περιπτώσεις κοροναϊού από την Πέμπτη, σύμφωνα με το ιταλικό τμήμα πολιτικής προστασίας.

The post Κορονοϊός – Ιταλία: Διασωληνωμένος Ιταλός ετών 101 πήρε εξιτήριο! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα