Κορονοϊός – Lockdown: Απαγόρευση κυκλοφορίας τα Σαββατοκύριακα!

12:34 5/2/2021 - Πηγή: Sportime
Κορονοϊός: Μετά τις εισηγήσεις των ειδικών και τις διαβουλεύσεις εντός της κυβέρνησης, είναι δεδομένο πως σήμερα ο Νίκος Χαρδαλιάς θα ανακοινώσει νέα αυστηρότερα μέτρα.

Κορονοϊός: Δεδομένο θεωρείται πως τόσο η Θεσσαλονίκη όσο και η περιφερειακή ενότητας Αχαΐας θα μπουν στις κόκκινες περιοχές, σφίγγοντας κι άλλο τον κλοιό γύρω από τους Έλληνες πολίτες, οι

οποίοι εδώ και τρεις μήνες βρίσκονται σε καραντίνα.

Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να περιορίσει κι άλλο τις μετακινήσεις. Το πιθανότερο σενάριο κάνει λόγο για απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00 το απόγευμα στην Αττική μόνο όμως για τα Σαββατοκύριακα.

Οι σκέψεις για γενική απαγόρευση κυκλοφορίας καθημερινά φαίνεται πως μπήκαν στο συρτάρι ενώ αλλαγές φαίνεται πως θα υπάρξουν και στο λιανεμπόριο. Οι εισηγήσεις των ειδικών και οι αποφάσεις του Μεγάρου Μαξίμου όλα δείχνουν πως συγκλίνουν στο να διακοπεί το click in shop μόνο στις περιοχές της Αττικής που παρουσιάζουν αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο.

Ο διαχωρισμός ωστόσο δε θα είναι εύκολος.

Πεδίο διαφωνίας ανάμεσα στους επιστήμονες παραμένουν τα σχολεία. Η δευτεροβάθμια εκπαίδευση άνοιξε αυτή την εβδομάδα πλην του Λυκείου για τις κόκκινες περιοχές. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναφέρουν ότι τα σχολεία πρέπει να κλείσουν και μάλιστα άμεσα προκειμένου η κυβέρνηση να προλάβει καταστάσεις.

Πάντως, όπως έχει υπογραμμίσει η Νίκη Κεραμέως, το ζήτημα των σχολείων δε θα απασχολήσει την επιτροπή αυτή την εβδομάδα.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή Β’ ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Παπανικολάου» κ. Καπραβέλο, τα σχολεία άνοιξαν, η κινητικότητα έχει υπεραυξηθεί και για να μη φτάσουμε να κλείσουμε την αγορά, όλα τα σχολεία μπορούν να κλείσουν άμεσα πριν φτάσουμε στην έκρηξη. «Ήταν υψηλού ρίσκου η απόφαση να ανοίξουμε τα σχολεία, το είχα πει από τις 15 Ιανουαρίου» σημείωσε.

«Δεν υπάρχει άλλη λύση, δεν υπάρχουν πολλές επιλογές πριν φτάσουμε στην έκρηξη. Χρειάζεται αυστηροποίηση μέτρων, όχι έλεγχων. Σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα Αθήνα πρέπει αυτή τη στιγμή να επανεξετάσουμε ζητήματα» τόνισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΟΚ: Ο Αυγενάκης αφήνει άστεγα δεκάδες σωματεία!

Κορονοϊός – Lockdown: «Να κλείσουν όλα τα σχολεία – Η Ελλάδα άνοιξε επικίνδυνα»

Το άρθρο Κορονοϊός – Lockdown: Απαγόρευση κυκλοφορίας τα Σαββατοκύριακα! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα