Κόρη Μαραντόνα: «Σε παρακαλώ, μην τα παρατάς»

Η κόρη του Ντιέγκο Μαραντόνα, Τζανίνα, με ένα  συγκινητικό μήνυμά της στα social media ζητάει από τον πατέρα της να παραμείνει δυνατός και να βγει νικητής από αυτή την περιπέτεια υγείας που περνάει ο θρύλος του ποδοσφαίρου.

Η κατάσταση της υγείας του Ντιέγκο Μαραντόνα, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αργεντινής έχει σταθεροποιηθεί μετά την επέμβαση για αφαίρεση αιματώματος στον εγκέφαλο, ωστόσο ο ζωντανός θρύλος του ποδοσφαίρου εξακολουθεί να νοσηλεύεται και να βρίσκεται υπό την παρακολούθηση

των γιατρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαραντόνα: Χειρουργήθηκε στο κεφάλι!

Η κόρη του Τζανίνα Μαραντόνα, θέλησε να του αφιερώσει κάποιους στίχους ενός τραγουδιού, ζητώντας από τον πατέρα της να παραμείνει δυνατός.

«Μην είσαι μόνος στη βροχή, σε παρακαλώ μην τα παρατάς. Πρέπει να είσαι δυνατός σε τέτοιες στιγμές, να αντιμετωπίζεις την απογοήτευση, να παραμένεις ανοιχτός και θα είμαι μαζί σου. Όταν θες κάποιον να σε αγαπά, να σου προσφέρει την καρφιά του και να είναι δίπλα σου όταν τον χρειάζεσαι περισσότερο».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Aunque te abraces a la luna, aunque te acuestes con el sol, no hay mas estrellas que las que dejes brillar, tendrá el cielo tu color… No estes solo en esta lluvia, no te entregues por favor, si debes ser fuerte en estos tiempos, para resistir la decepción, y quedar abierto, mente y alma Yo estoy con vos. Si te hace falta quien te trate con amor Si no tienes a quien brindar tu corazón, Si todo vuelve cuando mas lo precisas, Nos veremos otra vez…

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gianinna Maradona (@giamaradona) στις 7 Νοέ, 2020 στις 8:58 μμ PST



Το άρθρο Κόρη Μαραντόνα: «Σε παρακαλώ, μην τα παρατάς» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα