Κόμπρα: «Θα βγάλω βίντεο που τα παίρνετε»!

Από την Κόμπρα δεν μπορείτε να έχετε κανένα παράπονο. Σας λέει ωραία πράγματα και βγαίνουν. Η τελευταία επιτυχία είχε να κάνει με την συνάντηση του Ρικ Πιτίνο με τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Σας το είχα γράψει, έτσι δεν είναι; Και λίγες μέρες μετά επιβεβαιώθηκε. Έστω και με έναν τρόπο που δεν άρεσε σε κανέναν, με την κοινή ανακοίνωση των τριών διεθνών του Ολυμπιακού.

Ο Πρίντεζης και ο Παπανικολάου είχαν συναντηθεί με τον Πιτίνο, όπως σας έγραψα. Ο Κόνιαρης, όχι!

Τώρα θα συνεχίσουμε και σε άλλες αποκαλύψεις. Που μου μετέφερε μια φίλη μου Κόμπρα. Από την Αφρική. Από ένα πρωτάθλημα που γίνεται σε χώρα της Αφρικής. Όχι στη δική μας χώρα.

Ξέρετε και οι Αφρικανοί έχουν ΚΕΔ. Και κάνουν κληρώσεις διαιτητών για τους αγώνες του πρωταθλήματός τους. Δεν ξέρω αν το λένε Basket League όπως κι εμείς αλλά δεν έχει καμία απολύτως σημασία.

Πήγε λοιπόν ο Αφρικανός πρόεδρος μιας Αφρικανικής ομάδας και έκανε τους Αφρικανούς παράγοντες διαιτησίας… κομμάτια! Με τα λόγια, μην πάει ο νους σας στο άσχημο.

Επειδή είχε πολλά παράπονα από τη συμπεριφορά τους, άκουσαν λόγια που δεν… λέγονται. Εκτός αν είναι τεκμηριωμένα. Και ο πρόεδρος είπε ότι έχει τεκμήρια.

Κάπως έτσι εξηγείται το «θα βγάλω βίντεο που τα παίρνετε» που τους φώναξε. Η σιωπή των παραγόντων δεν μπορεί να εξηγηθεί εύκολα. Αλλά για Αφρικάνικο κράτος μιλάμε… Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει. Λέει ό,τι θέλει. Ή μήπως όχι;

Εξηγούσα, λοιπόν, στην φίλη μου την Κόμπρα ότι είμαστε τυχεροί στην Ελλάδα που δεν γίνονται τέτοια πράγματα.

Η Κόμπρα πάει Περιστέρι

Επιστρέφουμε στα δικά μας. Με το Περιστέρι γίνονται ωραία πράγματα. Μέχρι που ανακοινώθηκε ως το 2021 ο Παπανικολόπουλος. Λεπτομέρεια: Μέχρι το 2021 ήταν έτσι κι αλλιώς το συμβόλαιό του.

Πάντως εμένα η συνάδελφος Κόμπρα από τα δυτικά, επιμένει: Στο Κύπελλο θα είναι προπονητής ο Πεδουλάκης. Εγώ δεν την πιστεύω. Το Περιστέρι πιστεύω. Αλλά οφείλω να καταθέτω ακόμα και τις φήμες.

Καμία ΕΟΚ, μόνο ΕΣΑΚΕ

Για να μην πιάνεστε κορόιδα θα σας πω κάτι από τώρα. Καμία κίνηση δεν υπάρχει από πλευράς Λιόλιου για την ΕΟΚ. Το διέψευσε και ο ίδιος. Οπως και ο πρόεδρος του Προμηθέα, ο Μήλας, στον ΕΣΑΚΕ.

Η Κόμπρα σας τα έχει γράψει παλαιότερα: Ο Λιόλιος θα πάρει τον ΕΣΑΚΕ. Αφήστε την ΕΟΚ για κάμποσα χρόνια ακόμα. Με δεδομένο ότι και οι… παλιές δόξες του αθλήματος είτε έχουν δουλειά με τις ατομικές, είτε τουιτάρουν.

Στην Α2 γίνονται ωραία πράγματα! Από τις ομάδες που έχουν βλέψεις ανόδου, μόνο η Καρδίτσα μπορεί να παίξει! Διαθέτει γήπεδο… Ούτε στο Μεσολόγγι έχουν, ούτε στο Αιγάλεω. Όσο για τον Απόλλωνα; Ξέρω πολλούς που ήδη… τρίβουν τα χέρια τους αν ανέβει. Με τόσα χρέη από το παρελθόν.

Η Κόμπρα βλέπει και παιδικό

Το ρεπορταζάκι από Σχηματάρι πλευρά και μετά τις δηλώσεις του Νίκου Οικονόμου, είναι πλούσιο. Κι αφορά… τοπικές έριδες και κόντρες νυν με πρώην. Καταστάσεις κωμικοτραγικές. Αλλά το ρεπορτάζ είναι δύσκολη υπόθεση. Ειδικά για κάτι Σχηματάρια που δεν εξασφαλίζουν και προβολή.

Ετσι έμαθε η Κόμπρα. Ότι ο προπονητής της νικήτριας ομάδας έκανε τα ίδια όταν ήταν στον… Ερμή. Πιθανότατα τότε δεν ενοχλούσε τον Ερμή. Αλλά ο Οικονόμου δεν κάθεται να κάνει ανοησίες και τα λέει.

Μια μέρα μετά έκανε και μια ακόμα κίνηση που αποδεικνύει τις αρχές του. Και ότι δεν είναι ανακόλουθος.

Και κουίζ για το τέλος

Πάρτε και μερικά κουίζ για το τέλος. Ο πρόεδρος ήδη πήρε τηλέφωνο τον προπονητή. Που είναι σε αναμονή. Εχει ένα… κοινό με τον νυν προπονητή. Αυτόν που πιθανότατα θα αντικαταστήσει.

Ένας άλλος πρόεδρος ήδη ζήτησε εξηγήσεις κι από τον… νεοφερμένο προπονητή. Που άρχισε να του λέει διάφορα, τα οποία δεν κατάλαβε ούτε ο πρόεδρος. Λογικό…

Λογικό. Δεν έπεσε το τσεκ του daddy στην ομάδα και ο παίκτης έφυγε. Αυτό είναι το ελληνικό μπάσκετ ενώ μπαίνουμε στο 2020. Στην ουρά για 113 ευρώ συν ΦΠΑ.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Κόμπρα: «Θα βγάλω βίντεο που τα παίρνετε»! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα