Κόμπι Μπράιαντ: Δεν υπήρξε μηχανική βλάβη στο μοιραίο ελικόπτερο

09:57 8/2/2020 - Πηγή: Sportime

Συνεχίζονται οι έρευνες των αρμοδίων Αρχών προκειμένου να καταλήξουν σε ένα τελικό πόρισμα σχετικά με το δυστύχημα του Κόμπι Μπράιαντ που παρέσυρε στον θάνατο τον θρύλο του μπάσκετ, την κόρη του Τζιάνα και ακόμη επτά άτομα που επέβαιναν στο ελικόπτερο.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, επικαλούμενη την NTSB (Εθνική Επιτροπή Ασφάλειας των Μεταφορών), τα συντρίμμια του αεροσκάφους δεν «φανέρωσαν» κάποιο πρόβλημα στον κινητήρα. Παράλληλα οι ειδική επιτροπή που έχει συσταθεί, εξετάζει και την πυκνή ομίχλη

που επικρατούσε στην περιοχή τη συγκεκριμένα μέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Βανέσα Μπράιαντ: Το συγκινητικό μήνυμα για τον Κόμπι (vid)

Όπως σημειώνεται πάντως, η τελική έκθεση, αναμένεται να είναι έτοιμη σε τουλάχιστον έναν χρόνο!

Σύμφωνα με την έρευνα της NTSB που δημοσιεύθηκε την Παρασκευή (7/2), ο πίνακας οργάνων του ελικοπτέρου καταστράφηκε κατά τη συντριβή και οι περισσότερες από τις συσκευές μετατοπίστηκαν. Παράλληλα, το σύστημα ελέγχου ήταν σπασμένο και υπέστη ζημιά από τη φωτιά.

Οι ερευνητές καταλήγουν στο συμπέρασμα, ότι από τη στιγμή που ένα κλαδί δέντρου ήταν κομμένο στο σημείο της συντριβής, φαίνεται ότι οι μηχανές λειτουργούσαν. Δηλαδή οι ρότορες στρέφονταν τη στιγμή της συντριβής.

Να σημειώσουμε πως η έκθεση της NTSB ήταν απλώς ενημερωτική και δεν προσέφερε πληροφορίες για το τι ακριβώς προκάλεσε τη συντριβή του ελικοπτέρου του Κόμπι Μπράιαντ. Θυμίζουμε ότι η κηδεία του θρύλου των Λέικερς θα πραγματοποιηθεί στις 24 Φεβρουαρίου.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Κόμπι Μπράιαντ: Δεν υπήρξε μηχανική βλάβη στο μοιραίο ελικόπτερο appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα