Κάζινς: Όταν είχε βρεθεί στο λάθος μέρος, την λάθος στιγμή

19:45 1/1/2020 - Πηγή: Sportime

Το Περιστέρι ενισχύθηκε στην περιφερειακή του γραμμή με την απόκτηση του Αϊζάια Κάζινς. Ενός παίκτη που “κουβαλάει” τρομερή ιστορία στην πλάτη του. 

Τον Μάιο του 2014 ο Κάζινς δεν θα τον ξεχάσει ποτέ. Ένα απόγευμα Τετάρτης περπατώντας στο δρόμο σε μια συνοικία της Νέας Υόρκης, στο Μάουντ Βέρνον μαζί με φίλους του ο Αμερικανός βρέθηκε τυχαία σε μια ανταλλαγή πυροβολισμών και μια σφαίρα τον πέτυχε.

Ευτυχώς η σφαίρα τον βρήκε στο πίσω μέρος του ώμου του και δεν χρειάστηκε

να υποβληθεί σε εγχείρηση για να την αφαιρέσει.

Ήταν η κακιά στιγμή θα έλεγε κανείς, γιατί βρέθηκε στο λάθος σημείο την λάθος στιγμή.

Η αποκατάσταση πήρε αρκετές εβδομάδες και επέστρεψε μέσα Ιουνίου στην ομάδα του Κολεγίου της Οκλαχόμα, ωστόσο έχει μείνει ένα σημάδι για να του θυμίζει ότι η ζωή είναι πολύτιμη.

Λίγα χρόνια αργότερα όταν είχαν ρωτήσει τον Κάζινς για αυτό το συμβάν και είχε πει χαρακτηριστικά: “Όταν δέχθηκαν την σφαίρα κατάλαβα ότι δεν είχα πάθει μεγάλη ζημιά. Όταν κάποιος σε πυροβολεί και σε χτυπήσει σε ένα συγκεκριμένο μέρος θα διαπεράσει το κόκαλο και θα βγει πάλι έξω.

Τη στιγμή που εγώ χτυπήθηκα ακόμα έτρεχα. Πάρα πολύ γρήγορα. Όταν έφτασα στο νοσοκομείο μου είπαν ότι δεν έγινε τίποτα κακό και ότι θα μπορούσα κανονικά να συνέχιζα να παίζω μπάσκετ”.

Η μητέρα του έπαιξε μεγάλο ρόλο και μάλιστα αυτή τον ώθησε να συγκεντρωθεί περισσότερο στις σπουδές του. Μαζί φυσικά με το μπάσκετ. Αυτό που του άλλαξε τη ζωή και τον έβαλε στο σωστό μονοπάτι, όπως ο ίδιος είχε πει.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Κάζινς: Όταν είχε βρεθεί στο λάθος μέρος, την λάθος στιγμή appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα