Κάτι ξέχασε ο Λευτέρης Αυγενάκης…

Με ανάρτησή του στο twitter, ο Λευτέρης Αυγενάκης σχολίασε την ιστορική συμφωνία για τη Διπλή Ανάπλαση, χωρίς ωστόσο να αναφέρει το όνομα του Παναθηναϊκού!

«Βασικός πυλώνας ανάπτυξης του αθλητισμού είναι οι σύγχρονες εγκαταστάσεις. Όταν, μάλιστα, συνδέονται με το εμβληματικό πλάνο της Διπλής Ανάπλασης της Αθήνας, η υλοποίησή τους αποκτά εθνική σημασία & άπτεται της κοινωνικής & οικονομικής ζωής της χώρας», ήταν το μήνυμα του υφυπουργού Αθλητισμού.

Δε θα έπρεπε

για το θεαθήναι να αναφερθεί και ο Παναθηναϊκός;

Ας πούμε, ο Κώστας Μπακογιάννης, μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Τη Διπλή Ανάπλαση την περιμένουν, εδώ και πολλά χρόνια, όχι μόνο η οικογένειά του Παναθηναϊκού, αλλά και όλες οι Αθηναίες και όλοι οι Αθηναίοι. Άκουσαν λόγια, άκουσαν υποσχέσεις και πολλές θεωρίες».

Ιδού το tweet που έκανε ο Λευτέρης Αυγενάκης:

Βασικός πυλώνας ανάπτυξης του αθλητισμού είναι οι σύγχρονες εγκαταστάσεις. Όταν, μάλιστα, συνδέονται με το εμβληματικό πλάνο της Διπλής Ανάπλασης της Αθήνας, η υλοποιήσή τους αποκτά εθνική σημασία & άπτεται της κοινωνικής & οικονομικής ζωής της χώρας https://t.co/P7Pj14JKUi pic.twitter.com/ZOLRblntTJ

— Lefteris Avgenakis (@l_avgenakis) November 20, 2020

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός: Έγινε το βήμα για τον Βοτανικό – Έπεσαν οι υπογραφές Κυβέρνησης-Δήμου-Παναθηναϊκού!

Παναθηναϊκός νέα: Οι τελευταίες ειδήσεις

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

Το άρθρο Κάτι ξέχασε ο Λευτέρης Αυγενάκης… εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα