Καρυπίδης: Το δείπνο με τους Κινέζους (vid)

Σε υπογραφή σημαντικών συμφωνιών με Κινέζους επιχειρηματίες προχώρησε o Θόδωρος Καρυπίδης και η οικογένεια του αυτές τις ημέρες. Επιχειρηματικές κινήσεις από τις οποίες αναμένεται να βγει και η ΠΑΕ Άρης, καθώς Amani Swiss η οποία κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της βρίσκεται μέσα στο deal.

Τις μέρες που πέρασαν ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων» και η αδελφή του Ειρήνη, είχαν

συνεχείς επαφές με τους  Κινέζους επιχειρηματίες που συνεχίστηκαν και μετά το φόρουμ του Ζαππείου.

Εκτός από το φωτογραφικό υλικό των εν λόγω συμφωνιών, ο Καρυπίδης ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram και ένα βίντεο από δείπνο με τους νέους συνεργάτες της.

Εξάλλου να θυμίσουμε ότι η DeepBlue Technology υπέγραψε συμφωνίες συνεργασίας τόσο με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Τμήμα Πληροφορικής του οποίου δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα του ΑΙ, αλλά και με την εταιρεία Amani, η οποία ελέγχεται από την οικογένεια Καρυπίδη.

Σημειώνεται πως η Amani δραστηριοποιείται εντόνως στην αγορά της Κίνας έχοντας αναπτύξει στενές εμπορικές σχέσεις, ενώ επιπλέον ελέγχει και την ΠΑΕ Άρης (κατέχει το 89,93% των μετοχών), οπότε οι πληροφορίες που θέλουν την έδρα της ποδοσφαιρικής ομάδας του Άρη (γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης) να ετοιμάζεται να αναβαθμιστεί τεχνολογικά.

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις του Θόδωρου Καρυπίδη

https://www.sportime.gr/wp-content/uploads/2019/06/karipidis-1.mp4

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TLK Aris F.C (@theodorkaripidis) στις 26 Ιούν, 2019 στις 9:28 πμ PDT

The post Καρυπίδης: Το δείπνο με τους Κινέζους (vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα