Καρπετοπουλος: «Ο Βρέσκας άφησε 11′ καθυστερήσεις επειδή δεν έδωσε το πέναλτι» (vid)

19:15 2/3/2020 - Πηγή: Sportime

Την δική του άποψη για τη διαιτησία του Γιώργο Βρέσκα και τη διαιτησία του στο ΞάνθηΠΑΟΚ εξέφρασε ο Αντώνης Καρπετόπουλος στη «Super Μπάλα» του Mega.

Η φάση που σήκωσε μεγάλη συζήτηση ήταν το χέρι του Λισγάρα εντός περιοχής. Ο Ηρακλής Τσίκινης, ο οποίος είναι μέλος της προαναφερθείσας εκπομπής, είπε πως έπρεπε να δοθεί πέναλτι. Άποψη

με την οποία διαφώνησαν οι Τάσος Κάκος και Παναγιώτης Βαρούχας βάσει όσων είπαν στις εκπομπές που παίρνουν μέρος εκείνοι.

Ο Τσίκινης, όμως, στάθηκε και σε κάτι άλλο. Στα λεπτά των καθυστερήσεων που δόθηκαν και στον χρόνο που τελικά παίχτηκε. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, το μεγαλύτερο λάθος του Βρέσκα ήταν αυτό. Ότι κράτησε παραπάνω χρόνο απ’ όσο έπρεπε.

Κάπου εκεί παρενέβη και ο Αντώνης Καρπετόπουλος. Τι είπε ο παρουσιαστής της εκπομπής; Ότι ο Βρέσκας άφησε να παιχτεί το παιχνίδι τόσο ακριβώς γιατί δεν έδωσε το πέναλτι. Άποψη που θα συζητηθεί…

The post Καρπετοπουλος: «Ο Βρέσκας άφησε 11′ καθυστερήσεις επειδή δεν έδωσε το πέναλτι» (vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα