Καρντόσο: Αναχώρησε από την Ελλάδα (pics)

Ο Μιγκέλ Καρντόσο αναχώρησε από την Ελλάδα σήμερα, παρότι ακόμη δεν υπάρχει ανακοίνωση λύσης της συνεργασίας του από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο Πορτογάλος κόουτς είχε μείνει στην Αθήνα μετά τις 25 Αυγούστου όποτε και έλαβε την εντολή να σταματήσει από την θέση του προπονητή. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν έξαλλος από την ήττα από

την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ. Οπότε δεν υπήρχαν άλλα περιθώρια για τον Πορτογάλο. Τις τελευταίες ημέρες, οι συνεργάτες του Μιγκέλ Καρντόσο είχαν αποχωρήσει από την Ελλάδα. Και ο ίδιος ήταν μόνος στη χώρα μας.

Τελικά ο Πορτογάλος αποφάσισε να αναχωρήσει από την χώρα μας και εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο. Η χρυσή τομή στις διαπραγματεύσεις με την Ένωση, για την αποζημίωση που θα λάβει δεν έχει βρεθεί ακόμη. Για αυτό και δεν έχει προκύψει ανακοίνωση εκ μέρους της ΠΑΕ. «Αγκάθι» στις συζητήσεις η αποζημίωση. Ο Πορτογάλος προπονητής εξ’ αρχής ήταν αποφασισμένος να διεκδικήσει όλα όσα του αναλογούν και από τη στιγμή που δεσμευόταν με διετές και ιδιαίτερα υψηλό συμβόλαιο με την ομάδα, τα πράγματα δεν ήταν και δεν είναι εύκολα για την Ένωση.

Ο Καρντόσο στο αεροδρόμιο

Δείτε φωτογραφίες του Πορτογάλου από το αεροδρόμιο από το enwsi.gr:

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Καρντόσο: Αναχώρησε από την Ελλάδα (pics) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα