«Καρφί» Ταϊρίς Ράις για ομάδες «που δεν πληρώνουν» (pic)

Ο Ταΐρίς Ράις έκανε καυστικό σχόλιο σε post για το salary cup που ετοιμάζεται να μπει στην Euroleague και μίλησε για «ομάδες που δεν πληρώνουν»

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά αφ’ ότου ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς αποκάλυψε ότι η Euroleague ετοιμάζει να βάλει salary cap στις ομάδες στην διοργάνωση.

Από εκείνη τη στιγμή το όλο ζήτημα έγινε θέμα συζήτησης παντού. Και όχι άδικα βέβαια, καθώς υπήρχαν

πολλές φωνές μέσα στην διοργάνωση που έλεγαν ότι πρέπει να μπει salary cap στην Euroleague, αλλά ο Τζόρντι Μπερτομέου και η ελίτ της διοργάνωσης… παρίσταναν τους κουφούς.

Στην κουβέντα μπήκε και ο Ταϊρίς Ράις . Ο παίκτης του Παναθηναϊκού είδε ένα post που έκανε για το όλο θέμα ο Άαρον Τζάκσον και έκανε καυστικό σχόλιο για την κατάσταση που επικρατεί σε ομάδες της Euroleague στο θέμα των πληρωμών.

Ο Τζάκσον σχολίασε το θέμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter και άφησε ειρωνικές αιχμές ότι ευτυχώς που μπήκε τώρα το salary cap, καθώς είναι στην δύση της καριέρας του:

Ο Άαρον Τζάκσον έγραψε: «Salary cap στην EuroLeague; Είναι καλό ότι είμαι στο τέλος της καριέρας μου».

Εκεί μπήκε ο Ράις. Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού σχολίασε το όλο θέμα αφήνοντας αιχμές ότι υπάρχουν ομάδες που δεν πληρώνουν τους παίκτες χωρίς πάντως, να μιλήσει με ονόματα και διευθύνσεις και να ξεκαθαρίσει για ποιους συλλόγους μιλάει.

Ο Ράις ανέφερε στο καυστικό σχόλιό του: «Μιλάμε για salary cap κι οι ομάδες ούτε καν πληρώνουν».

Salary cap and teams ain’t even paying. https://t.co/VCDGSGfPoH

— Rese (@ReseRice4) May 14, 2020

Το άρθρο «Καρφί» Ταϊρίς Ράις για ομάδες «που δεν πληρώνουν» (pic) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα