Καρέρα: Ετοιμάζει μίνι προετοιμασία-Το σχέδιο επιστροφής

09:43 4/4/2020 - Πηγή: Sportime

Ο Μάσιμο Καρέρα με τους συνεργάτες του ήδη έχουν εκπονήσει ένα πρώτο πρόγραμμα επιστροφής στην αγωνιστική δράση, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμοι αν και εφόσον αποφασιστεί η επανέναρξη της σεζόν.

Η Super League αποφάσισε αναστολή του πρωταθλήματος μέχρι και τις 24 Απριλίου, κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη. Η αίσθηση που υπάρχει σε όλη την ποδοσφαιρική κοινότητα είναι ότι κάποια στιγμή στον Μάιο θα αρχίσουν τα πλέι οφ και τα πλέι

άουτ της Super League με στόχο να ολοκληρωθούν τον Ιούνιο. Όλα αυτά βεβαίως με το δεδομένο ότι δεν θα χειροτερέψει η κατάσταση και θα συνεχίζει να είναι υπό έλεγχο από αρμοδίους και ειδικούς.

Όμως ο Μάσιμο Καρέρα και το προπονητικό τιμ της ΑΕΚ ήδη έχουν επεξεργαστεί πλάνο επιστροφής αναμένοντας τον ορισμό της επανέναρξης του πρωταθλήματος. Ηδη το διάστημα της διακοπής είναι μεγάλο και έχει δημιουργήσει ζημιά στους ποδοσφαιριστές με το κενό στο κομμάτι της προπόνησης και της τακτικής. Για αυτό απαιτείται ένα διάστημα μίνι προετοιμασίας όταν αρχίσουν ξανά οι προπονήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ντ’Αμίκο: «Ο Καρέρα θα πετύχει σπουδαία πράγματα στην ΑΕΚ»

Το πλάνο δεν είναι ολοκληρωμένο και οριστικό διότι δεν υπάρχουν ημερομηνίες, ωστόσο έχει αποφασιστεί ο κεντρικός άξονας δουλειάς και το πώς θα φτάσουν οι ποδοσφαιριστές σε ένα ικανοποιητικό σημείο για να μπουν ξανά στα επίσημα παιχνίδια. Αυτός ο κύκλος προπονήσεων θα περάσει από πολλά στάδια στο κομμάτι της εκγύμνασης-φυσικής κατάστασης και σε αυτό της τακτικής. Αν επιστρέψουν με δύο μήνες κενό προπονήσεων θα έχουν διαφορετικό πλάνο προπόνησης, ενώ διαφορετικό θα έχουν αν ξεκινήσουν τελικά αρχές Μάη. Βεβαίως θα υπάρξει και ατομική αξιολόγηση του επιπέδου του κάθε ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και της κατάστασης στην οποία θα επιστρέψει. Για αυτό και είναι σημαντικό όσο μπορούν οι ποδοσφαιριστές να δουλεύουν σωστά αυτό το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος και του εγκλεισμού στα σπίτια. Κάποιοι δείχνουν επαγγελματισμό και εξαιρετικό επίπεδο δουλειάς και έχουν ζητήσει έξτρα πρόγραμμα για προπόνηση εντός σπιτιού, με δουλειά και εκτός όταν επιτρέπεται.

The post Καρέρα: Ετοιμάζει μίνι προετοιμασία-Το σχέδιο επιστροφής appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα