Καντέρ: «Η τουρκική κυβέρνηση ακύρωσε το camp μου» (pic)

Οι σχέσεις του Ενές Καντέρ με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν είναι καλές, με μία ακόμη είδηση να έρχεται να το επιβεβαιώσει.

Ο Τούρκος μπασκετμπολίστας των Μπόστον Σέλτικς, Ενές Καντέρ, είναι γνωστός πολέμιος του Ερντογάν.

Έχει μπει σε μία διαδικασία μόνιμης κριτικής του, με τους Τούρκους να απαντούν.

Μάλιστα, έχουν χαρακτηρίσει τον σέντερ των Γιούτα, Οκλαχόμα, Νέας Υόρκης, Πόρλαντ και Βοστώνης ως τρομοκράτη!

Ο νέος σέντερ των Μπόστον Σέλτικς ακύρωσε το camp του, λόγω καταγγελιών της τουρκικής κυβέρνησης, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στο
μήνυμά του ο νέος σέντερ των Μπόστον Σέλτικς αναφέρει: «Το γράφω με βαριά καρδιά. Αυτό το διήμερο είχα προγραμματίσει ένα FREE camp για το μπάσκετ στο Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης και πιο συγκεκριμένα στο «Islamic Center». Θα ήταν το 34ο δωρεάν camp αυτό το καλοκαίρι σε 25 διαφορετικές πολιτείες των ΗΠΑ. Κάνω τα camp για φιλανθρωπικούς σκοπούς και θέλω να προσφέρω σε όλες τις κοινότητες. Μουσουλμάνοι, Χριστιανοί ή να μην πιστεύουν πουθενά. Με πληγώνει το γεγονός ότι το «Islamic Center» αποφάσισε να ακυρώσει το camp ύστερα από απειλές που δέχθηκε το τζαμί από το τουρκικό προξενείο στη Νέα Υόρκη. Πήραν τηλέφωνο και άφησαν απειλητικά μηνύματα. Είμαι ακόμα πιο απογοητευμένος, αφού το τζαμί δεν πήρε τηλέφωνο την αστυνομία γι’ αυτούς τους απατεώνες. Αντί να εναντιωθεί, ακύρωσε το camp που ήταν για τα μικρά παιδιά.

Θα παραμείνω συγκεντρωμένος στο να φτιάξω έναν καλύτερο κόσμο και ένα καλύτερο περιβάλλον για τη νεολαία, την ώρα που αυτή οι αλαζόνες απατεώνες απλώνουν τα πλοκάμια τους στην κοινωνία των ΗΠΑ. Ελπίζω στο μέλλον, οι κοινότητες στην Αμερική να καταλάβουν ότι έχουν ελευθερία και δεν πρέπει να γονατίζουν μπροστά στην δικτατορία».

Such a disgrace that @TRConsulNY attacked @ICLINY through their bully tactics and caused my camp’s cancellation; they punished over 300+ New Yorker kids who were supposed to have a free Basketball camp. This is how the #TurkishDictator operates. pic.twitter.com/CmHmnqWSgH

— Enes Kanter (@EnesKanter) July 25, 2019

The post Καντέρ: «Η τουρκική κυβέρνηση ακύρωσε το camp μου» (pic) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα