Κανα νέο;

08:21 7/8/2020 - Πηγή: Sportime
Επτά Αυγούστου του 2020 λέει το ημερολόγιο. Πώς περνάει έτσι ο καιρός… Σίγουρα έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι υπήρχε δράση μέχρι τα τέλη Ιουλίου. Ε, λίγο ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας (που ακόμα δεν έχει γίνει), λίγο τα ευρωπαϊκά ματς, έχουν βοηθήσει να κυλήσει το καλοκαιράκι σαν νερό.

Διαφορετικοί οι φετινοί θερινοί μήνες για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού.

Και παράξενοι. Στο ποδόσφαιρο ο Γιάννης Αλαφούζος επανεμφανίστηκε ενεργά, αλλά δεν έχει τοποθετηθεί επισήμως για το καυτό γηπεδικό ζήτημα.

Στα υπόλοιπα σπορ υπάρχουν καλά και κακά νέα, όμως η ενεργοποίηση των υποστηρικτών της ομάδας για τη στήριξη πολλών «μικρών» σπορ, γέρνει την πλάστιγγα προς το θετικό πρόσημο.

Ευτυχώς που η σεζόν έκλεισε με χαμόγελα χάρη στο ανδρικό τμήμα βόλεϊ, το οποίο θα κρατήσει ψηλά τη σημαία όπως φαίνεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Βέβαια, όλα αυτά θα έπρεπε να έχουν έρθει σε δεύτερη μοίρα από τη στιγμή που έχουν προαναγγελθεί εξελίξεις αναφορικά με το γηπεδικό ζήτημα. Επτά Αυγούστου 2020 και ακόμα καμία τοποθέτηση από Ερασιτέχνη, ΠΑΕ, Δήμο Αθηναίων.

«No news is good news?» Μακάρι, αν και με τέτοια διχόνοια στις τάξεις των φιλάθλων δεν υπάρχει «καλό» και «κακό». Είναι είτε το ένα είτε το άλλο. Αλλά, ρε παιδιά, κανα νέο;

Το άρθρο Κανα νέο; εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα