Καλαϊτζάκης: Όταν έκανε… θαύματα στην Λιθουανία (vid)

20:15 9/8/2020 - Πηγή: Sportime
O Γιώργος Καλαϊτζάκης θα πάρει την ευκαιρία του στον Παναθηναϊκό. Άλλωστε ο νεαρός γκαρντ αποτελεί μια σημαντική επένδυση για την ομάδα από το καλοκαίρι του 2015 όταν κι αποκτήθηκε. Σε ηλικία 16 ετών τότε.

Ο Καλαϊτζάκης αγωνίστηκε στην Λιθουανία και τη Νεβέζις, ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό, τη σεζόν 2019-2020. Κι έτσι κατάφερε να πάρει χρόνο συμμετοχής. Έχοντας μάλιστα πρώτο ρόλο.

Τον Φεβρουάριο του 2020 έκανε… έξαλλο τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Όχι,

δεν του είπε το παραμικρό. Απλώς ήταν τόσο καλός στον αγώνα κόντρα στην Ζαλγκίρις ώστε ο νυν προπονητής της Μπαρτσελόνα έβαλε τις φωνές στους παίκτες του.

Μπορείτε εδώ να πάρετε μια πρώτη ιδέα.



Προχωράμε με μια ακόμα πολύ καλή εμφάνιση. Ήταν στις αρχές της αγωνιστικής περιόδου όταν η Νεβέζις είχε αντιμετωπίσει την Ρίτας Βίλνιους. Άλλη μια σπουδαία εμφάνιση του νεαρού.

Άλλη μια καλή εμφάνιση κόντρα στην Σίντεκ

Και για να έχετε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τα πεπραγμένα του νεαρού γκαρντ στην Λιθουανία, σας παρουσιάζουμε και βίντεο με τα highlights του.



Η σεζόν 2020-2021 στον Παναθηναϊκό θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για το νεαρό γκαρντ. Θα έχει ρόλο στην ομάδα και ειδικά στην Basket League θα πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής. Στην Euroleague δεν θα… παρίσταται απλώς αλλά θα υπολογίζεται ως τρίτος point guard της ομάδας.

Απομένει να δούμε αν ο Καλαϊτζάκης που όντως έχει μεγάλο ταλέντο και τρομερές προδιαγραφές θα (απο)δείξει ότι δεν γίνεται τσάμπα τόσος θόρυβος για εκείνον.

Το άρθρο Καλαϊτζάκης: Όταν έκανε… θαύματα στην Λιθουανία (vid) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα