Ιβιτς: Ψάχνει 6άρι με ύψος στην αγορά

11:06 4/9/2019 - Πηγή: Sportime

Ο Ιλια Ιβιτς μπορεί να έκλεισε το θέμα προπονητή, αλλά έχει μια σοβαρή εκκρεμότητα στα μεταγραφικά.

Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ εξετάζει περιπτώσεις ελεύθερων αμυντικών χαφ με ύψος. Εκεί που ακριβώς πονά η ομάδα και ζήτησε ενίσχυση και ο Νίκος Κωστένογλου έχοντας δει την ομάδα το τελευταίο διάστημα.

Ετσι λοιπόν, αναμένεται να πέσουν όλα τα δεδομένα στο τραπέζι και αν προκύψει κάποια ευκαιρία, ο Σέρβος θα το εξετάσει και θα κάνει την εισήγησή του στον τεχνικό της Ενωσης. Εξελίξεις αναμένονται μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Ιβιτς «Δεν έχουμε πετύχει ακόμη κάτι»

Ο Νίκος Κωστένογλου μονιμοποιήθηκε στον πάγκο της ΑΕΚ και όπως γίνεται παραδοσιακά ο Ίλια Ίβιτς τον παρουσίασε χθες το απόγευμα επίσημα στους παίκτες της Ένωσης. Ο τεχνικός διευθυντής βρέθηκε στα Σπάτα και είπε χαρακτηριστικά στους ποδοσφαιριστές, «σας ευχαριστώ για τη δουλειά και την διάθεση που είχατε όλο αυτό το σύντομο διάστημα που ήμασταν μαζί. Γνωριζόμαστε πλέον και θα έχουμε τον χρόνο να γνωριστούμε ακόμα καλύτερα. Ότι σας απασχολεί μπορούμε να το συζητάμε. Η πόρτα του γραφείου μου θα είναι πάντα ανοιχτή για όλους. Να ξέρετε πως ακόμα δεν έχετε πετύχει κάτι. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε. Έχουμε δρόμο μπροστά μας. Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό».

Η ΑΕΚ θα προπονηθεί το Σάββατο το πρωί, την Κυριακή θα έχει ρεπό και τη Δευτέρα θα επιστρέψουν άπαντες στα Σπάτα το απόγευμα.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

The post Ιβιτς: Ψάχνει 6άρι με ύψος στην αγορά appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα