Ιβάν Σαββίδης: «Μπάσιμο» για τη μαρίνα Θεσσαλονίκης

19:03 8/1/2020 - Πηγή: Sportime

Το Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ) μέσα στις επόμενες εβδομάδες, πιθανώς μέσα στον μήνα, αναμένεται να προκηρύξει τον διαγωνισμό για την πολυετή παραχώρηση της μαρίνας Αρετσούς στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, με τον Ιβάν Σαββίδη να είναι ένας από τους βασικούς υποψήφιους.

Πρόκειται για τη δεύτερη μεγαλύτερη μαρίνα του χαρτοφυλακίου τουριστικών λιμένων του ΤΑΙΠΕΔ μετά τη μαρίνα Αλίμου, όπου εκκρεμεί η υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης με την ΑΚΤΩΡ

Παραχωρήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρία Καλτσίδη: Γιόσιπ Μίσιτς, τι όμορφο που κάνεις το ποδόσφαιρο!

Η μαρίνα της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΤΑΙΠΕΔ, βρίσκεται στο νότιο μέτωπο της παράκτιας ζώνης του Δήμου Καλαμαριάς στην περιοχή «Μικρό Έμβολο» και σε απόσταση περίπου 7 χιλιομέτρων από το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η μαρίνα θα διαθέτει 388 θέσεις ελλιμενισμού για σκάφη μέχρι 30 μέτρα μήκος αλλά και σημαντική χερσαία ζώνη, έκταση περί τα 77 στρέμματα. Στις αρχές Οκτωβρίου, το ΤΑΙΠΕΔ είχε ξεκινήσει τρεις διαδικασίες για την πρόσληψη του νομικού, τεχνικού και χρηματοοικονομικού συμβούλου για την παραχώρηση.

Ο νέος διαγωνισμός έρχεται, μάλιστα, σε μια περίοδο που υπάρχουν σημαντικές ανακατατάξεις στους τουριστικούς λιμένες της περιοχής καθώς προχωρούν επενδύσεις από τον όμιλο Ανδρεάδη στη Χαλκιδική, ενώ πωλείται το συγκρότημα του Πόρτο Καρράς.

Οι διαπραγματεύσεις με τον όμιλο Ιβάν Σαββίδη για την πώληση του Πόρτο Καρράς από την Τεχνική Ολυμπιακή είναι σε προχωρημένο στάδιο. Ο όμιλος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εμφανίζεται και ως ένας από τους υποψηφίους για τη μαρίνα Θεσσαλονίκης.

Πηγή: euro2day.gr

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Ιβάν Σαββίδης: «Μπάσιμο» για τη μαρίνα Θεσσαλονίκης appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα