Ιτούδης- Καλάθης: Δημοσίευμα ανέκδοτο στο Ισραήλ

O Δημήτρης Ιτούδης μπορεί να μιλήσει ό,τι ώρα θέλει με τον Νικ Καλάθη. Άλλωστε διατηρούν μια πολύ καλή σχέση από τα χρόνια που συνεργάστηκαν στον Παναθηναϊκό. Αλλά το δημοσίευμα που προέκυψε πριν από λίγη ώρα από το Ισραήλ (όπως και του Όντεντ Κάτας) περισσότερο μοιάζει με ανέκδοτο παρά με πραγματικότητα.

Λογικό είναι, λόγω της πανδημίας να μην υπάρχει και πληθώρα ειδήσεων. Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι πολλά Μ.Μ.Ε, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλο τον κόσμο έχουν επιδοθεί σε μεταγραφικές

αποκαλύψεις. Πιθανότατα σε κάποιες περιπτώσεις να υπάρχει θέμα. Αλλά σίγουρα, στην τελευταία φημολογία περί… πονηρού τηλεφωνήματος που έκανε ο Ιτούδης στον Καλάθη, δεν υπάρχει κανένα θέμα.

Την… σχετική είδηση παρήγαγε ένας Ισραηλινός δημοσιογράφος στο Twitter.

Επικαλούμενος, λοιπόν, πηγές (θα σας πούμε μετά για αυτές) αναφέρει ότι έγινε η πρώτη επαφή του Δημήτρη Ιτούδη με τον Νικ Καλάθη. Προφανώς για ενδεχόμενη συνεργασία. Εφόσον ο Καλάθης αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό.

Πριν προχωρήσουμε να πούμε ότι ο Νικ Καλάθης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021. Αυτό ελάχιστη σημασία έχει, γιατί θεωρητικά όλα τα συμβόλαια είναι για να σπάνε. Πάμε παρακάτω όμως διότι, όπως προαναφέραμε, το παραπάνω είναι το… ελάχιστο!

Τόσο από την πλευρά του Δημήτρη Ιτούδη όσο και από του Νικ Καλάθη, προκύπτει ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα. Ούτε φυσικά από πλευράς ΤΣΣΚΑ ή Παναθηναϊκού.

Όμως τα πιο ωραία… μαντάτα έρχονται από το Ισραήλ.

Διότι εκεί επικαλούνται πηγές από την Ελλάδα (ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος έχει βάλει σκέτο… πηγές αλλά όχι τη χώρα). Ότι δηλαδή το θέμα έγινε γνωστό από ελληνικά ΜΜΕ και όχι από τον κόουτς Ιτούδη ή τον μάνατζερ του Καλάθη κ.τ.λ.

Ωραία πράγματα. Μετά το θέμα Ντιλέινι, αλλά μια σπουδαία επιτυχία καταγράφεται εν μέσω πανδημίας.

Άλλη μια συνομιλία που δεν έγινε ποτέ, προφανώς.

The post Ιτούδης- Καλάθης: Δημοσίευμα ανέκδοτο στο Ισραήλ appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα