Ηρακλής: Πανέτοιμος για την πρεμιέρα με τον ΠΑΟΚ

Ο Ηρακλής ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την πρεμιέρα της Basket League με την ΠΑΟΚ (24/10, 19:30). Ο «γηραιός» δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και θα είναι πάνοπλος. 

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Ηρακλής:

«Πανέτοιμη

για την κατάκτηση της πρώτης νίκης στο πρωτάθλημα της Basket League είναι η ομάδα μας. Η προετοιμασία της για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στις 19:30 αύριο Σάββατο 24/10, ολοκληρώθηκε με όλους τους παίκτες στη διάθεση του Βαγγέλη Ζιάγκου. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, όλοι είναι αποφασισμένοι για τη νίκη, ενώ αύριο το πρωί υπάρχει προαιρετική προπόνηση για σουτ.

Υπενθυμίζουμε ότι ο αγώνας, ένεκα της πανδημίας, θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών και θα τηρηθούν αυστηρώς όλοι οι κανόνες του υγειονομικού πρωτοκόλλου του ΕΣΑΚΕ. Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά, σε ζωντανή μετάδοση, από την ΕΡΤ-3 και το ERT Sports».

View this post on Instagram

Πανέτοιμη για την κατάκτηση της πρώτης νίκης στο πρωτάθλημα της Basket League είναι η Ομάδα μας. Η προετοιμασία της για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στις 19:30 αύριο Σάββατο 24/10, ολοκληρώθηκε με όλους τους παίκτες στη διάθεση του Βαγγέλη Ζιάγκου. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, όλοι είναι αποφασισμένοι για τη νίκη, ενώ αύριο το πρωί υπάρχει προαιρετική προπόνηση για σουτ. Υπενθυμίζουμε ότι ο αγώνας, ένεκα της πανδημίας, θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών και θα τηρηθούν αυστηρώς όλοι οι κανόνες του υγειονομικού πρωτοκόλλου του ΕΣΑΚΕ. Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά σε ζωντανή μετάδοση από την ΕΡΤ-3 και το ERT Sports. #iraklisbc #ira #fight_together_win_together

A post shared by Iraklis B.C. (@iraklisbcofficial) on Oct 23, 2020 at 8:42am PDT

Το άρθρο Ηρακλής: Πανέτοιμος για την πρεμιέρα με τον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα