Ηρακλής: Και με Χάνλαν στην προπόνηση (pics)

Ο Ηρακλής συνέχισε τις προπονήσεις του με τον Ολίβιερ Χάνλαν να είναι παρών πλέον στο πρόγραμμα. Ο Καναδός γκαρντ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην πρώτη του ημέρα και από αύριο αναμένεται να ενσωματωθεί κανονικά στις προπονήσεις.Ο Ηρακλής συνεχίζει τη δουλειά. Και ο Σκοτ Σαγκς ήταν κανονικά παρών στο πρόγραμμα και στη διάθεση του τεχνικού, Βαγγέλη Ζιάγκου.Επίσης η ομάδα έκανε τις απαραίτητες εργομετρικές
και καρδιολογικές εξετάσεις, με το πρώτο γκρουπ παικτών. Την Τρίτη (18/8) θα ακολουθήσει το δεύτερο.

Όπως αναφέρει η «κυανόλευκη» ΚΑΕ:

«Η προετοιμασία του Ηρακλή συνεχίζεται και στο πλαίσιο αυτής παίκτες της Ομάδας μας υποβλήθηκαν στις απαραίτητες εργομετρικές και καρδιολογικές εξετάσεις. Αύριο θα υποβληθεί στις ανάλογες εξετάσεις το έτερο γκρουπ των Παικτών μας, στο Εργαστηριο Αξιολογησης της βιολογικης αποδοσης του Ανθρώπου του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονικης, με διευθυντή τον κ. Βασίλειο Μούγιο, ενώ τις αξιολογήσεις έκαναν οι συνεργάτες του Εργαστηρίου κα Ελένη Σεμαλτιάνου και κ.Ιωάννης Κοσμίδης, τους οποίους και ευχαριστούμε.

Οι καρδιολογικές εξετάσεις έγιναν στο Εργαστήριο Αθλητιατρικής του ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και η Ομάδα μας επιθυμεί να ευχαριστήσει τον Καθηγητή κ.Νικόλαο Κουτλιάνο και την Καθηγήτρια κα Ευαγγελία Κουιδή, καθώς και το προσωπικό του Εργαστηρίου.Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείτε να δείτε τους παίκτες του Ηρακλή στις εξετάσεις τους.

Το άρθρο Ηρακλής: Και με Χάνλαν στην προπόνηση (pics) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα