Ηρακλής: Ευκαιρία για χαλάρωση (pics)

Μπορεί ο Ηρακλής να προετοιμάζεται για το προκριματικό τουρνουά του BCL, ωστόσο οι παίκτες, η διοίκηση και το τεχνικό team γευμάτισαν όλοι μαζί.

Ο Ηρακλής αναφέρει στην ενημέρωση του:

«Την ευκαιρία να ξεφύγουν για λίγο από τους απαιτητικούς ρυθμούς της προετοιμασίας είχαν οι παίκτες, η διοίκηση και το τεχνικό team

του ΗΡΑΚΛΗ καθώς γευμάτισαν όλοι μαζί, σε οικογενειακό κλίμα, στον «Κήπο» στην πλατεία του Χορτιάτη.

Η Ομάδα μας συνεχίζει τη σκληρή δουλειά πρωί-απόγευμα και το Σαββατοκύριακο και τέτοιες προσκλήσεις είναι πάντα καλοδεχούμενες καθώς δίνουν την ευκαιρία για χαλάρωση, πέραν του εξαιρετικού γεύματος.

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία, για ακόμη μία χρονιά, τον Θανάση Καραθανασίου και το προσωπικό του «Κήπου» στον Χορτιάτη.

Η προετοιμασία μας θα συνεχιστεί αυριο, Δευτέρα (31/8) με «διπλή» προπόνηση ενώ την Τρίτη (01/09) θα αναχωρήσουμε για το Μέτσοβο όπου στις 19:00 θα δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας κεκλεισμένων των θυρών με τον Ολυμπιακό, στο πρώτο μας φιλικό τεστ.

Η Ομάδα θα παραμείνει στην όμορφη Ηπειρωτική πόλη και την επόμενη για προπόνηση, και την Πέμπτη (03/09) το μεσημέρι θα μεταβεί στα Γιάννενα όπου την Παρασκευή (04/09, 14:00) θα δώσει ένα νέο δυνατό τεστ, αυτή τη φορά με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθούν φιλικοί αγώνες στην Αθήνα με Ολυμπιακό στο ΣΕΦ τη Δευτέρα (07/09) και στο Περιστέρι την Τρίτη (08/09) με την ομώνυμη ομάδα.

Τελευταίο, χρονικά, τεστ στις 15/09 με τον Αρη σε έδρα που θα καθοριστεί εγκαίρως».

Το άρθρο Ηρακλής: Ευκαιρία για χαλάρωση (pics) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα