Ηρακλής: Ευχάριστη έκπληξη στην προπόνηση (pic)

Ο Ηρακλής στην προπόνηση της Τετάρτης (12/2) είχε μια ξεχωριστή έκπληξη.  Ο Γερμανός φίλος του Ηρακλή και της Μάιντζ, Κριστόφ, βρέθηκε στο Ιβανώφειο προκειμένου να δει από κοντά την προπόνηση και να συνομιλήσει με παίκτες και προπονητές.

Ο Κριστόφ έχει επισκεφθεί και πάλι τη Θεσσαλονίκη,

στον αγώνα με την ΑΕΚ, μαζί με αρκετούς άλλους οπαδούς της Μάιντζ και παρακολουθεί φανατικά την προσπάθεια του Ηρακλή, έστω και από απόσταση!

“Είμαι πολύ χαρούμενος που είχα την ευκαιρία να δω από κοντά την Ομάδα και πάλι, εμείς στηρίζουμε τον ΗΡΑΚΛΗ από το Μάιντζ και θα το κάνουμε με όλη μας την καρδιά για πάντα”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Ηρακλής ευχαρίστησε τους φίλους της ομάδας από το Μάιντζ για την υποστήριξή τους και ειδικότερα τους Meenzer Dynamites, τους οργανωμένους φιλάθλους της Γερμανικής ομάδας, για τη στήριξή τους.

Ο Ηρακλής ανέβασε μια φωτογραφία από την επίσκεψη του Γερμανού στα social media:

View this post on Instagram

Μια ευχάριστη επίσκεψη σήμερα για την Ομάδα μας.

Ο Γερμανός φίλος του ΗΡΑΚΛΗ και της Μάιντζ, Κριστόφ, βρέθηκε στο Ιβανώφειο προκειμένου να δει από κοντά την προπόνηση μας και να συνομιλήσει με παίκτες και προπονητές.

Ο Κριστόφ έχει επισκεφθεί και πάλι τη Θεσσαλονίκη, στον αγώνα με την ΑΕΚ, μαζί με αρκετούς άλλους οπαδούς της Μάιντζ και παρακολουθεί φανατικά την προσπάθεια της Ομάδας μας, έστω και από απόσταση!

“Είμαι πολύ χαρούμενος που είχα την ευκαιρία να δω από κοντά την Ομάδα και πάλι, εμείς στηρίζουμε τον ΗΡΑΚΛΗ από το Μάιντζ και θα το κάνουμε με όλη μας την καρδιά για πάντα”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Ευχαριστούμε τους φίλους μας από το Μάιντζ για την υποστήριξή τους και ειδικότερα τους Meenzer Dynamites, τους οργανωμένους φιλάθλους της Γερμανικής ομάδας, για τη στήριξή τους.

Τους ευχόμαστε ό,τι καλύτερο.

A pleasent visit today for our team, as a German fan from Mainz had the chance to travel to Thessaloniki and therefore meet players and coaches.

Cristoph is a huge fan or Iraklis, apart from Maiz of course, following our games long time ago.

“I’m very happy to visit Thessaloniki and Iraklis, who we in Mainz love and support”, said Cristoph about his experiance in Ivanofio Arena. We thank via Cristoph all the fans from Mainz for their support and especially the Meenzer Dynamites for their Facebook post at the end of last season.

We wish you all the best! IRA & Mainz”

A post shared by Iraklis B.C. (@iraklisbcofficial) on Feb 12, 2020 at 10:06am PST

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Ηρακλής: Ευχάριστη έκπληξη στην προπόνηση (pic) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα