Ηρακλής: Αυτοί είναι οι συνεργάτες του Ζιάγκου

Ο Σταύρος Μυκονιάτης, που ήταν στο Ρέθυμνο με τον Βαγγέλη Ζιάγκο, θα είναι δίπλα στον 44χρονο κόουτς όπως και ο Πέτρος Γκαϊτατζής προστίθεται στο τεχνικό τιμ όπως ανακοίνωσε ο Ηρακλής.

Ο Ηρακλής δεν μένει μόνο στην ενίσχυση του ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν. Φροντίζει να θωρακίσει ακόμα περισσότερο και τον πάγκο του στον οποίο θα κάθεται όπως είναι γνωστό

ο Βαγγέλης Ζιάγκος.

Ο «γηραιός» ανακοίνωσε συμφώνησε με τον 44χρονο κόουτς, Πέτρο Γκαϊτατζή, ο οποίος προστίθεται στο τεχνικό τιμ της ομάδας ως συνεργάτης του Βαγγέλη Ζιάγκου.

Ο Σταύρος Μυκονιάτης θα κάθεται δίπλα στον Βαγγέλη Ζιάγκο στον πάγκο του Ηρακλή, ως συνεργάτης του 44χρονου κόουτς. Ο «γηραιός» ανακοίνωσε και επίσημα την πρόσληψη του Σταύρου Μυκονιάτη, ο οποίος ήταν δίπλα στον Βαγγέλη Ζιάγκου και στο Ρέθυμνο.

Ο 49χρονος προπονητής ήταν στους Κρητικούς από το 2008 (είχε ξαναπεράσει πάντως, από την ομάδα και τη σεζόν 2005-06). Μάλιστα δυο φορές στη θητεία του στους Κρητικούς… πήρε τα κλειδιά (2008-09 και 2010-11) της ομάδας σε κάποια διαστήματα και κοουτσάρισε το Ρέθυμνο ως πρώτος προπονητής.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Όλη η συνέντευξη Ζιάγκου https://www.youtube.com/watch?v=aF7dotAEQKU&feature=share

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Iraklis B.C. (@iraklisbcofficial) στις 19 Ιούλ, 2020 στις 3:40 μμ PDT

Το άρθρο Ηρακλής: Αυτοί είναι οι συνεργάτες του Ζιάγκου εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα