Ιωνικός: Επίσκεψη και check up στην Affidea

12:47 3/9/2019 - Πηγή: Sportime

Ο Ιωνικός Νικαίας επισκέφτηκε το διαγνωστικό κέντρο του μεγάλου χορηγού της ομάδας προκειμένου όλοι παίκτες να υποβληθούν σε ιατρικό check up. 

Αναλυτικά η ενημέρωση που έβγαλε ο Ιωνικός:

«Τo διαγνωστικό κέντρο του μεγάλου και περήφανου χορηγού της ομάδας, Affidea, στο Περιστέρι, επισκέφτηκαν το πρωί της Παρασκευής (30/8) οι παίκτες του Ιωνικού Νικαίας Affidea προκειμένου να υποβληθούν σε ιατρικό check up εν όψει της φετινής αγωνιστικής

σεζόν.

H Affidea, με τα διαγνωστικά της κέντρα, αποτελεί τον βασικότερο και πολυτιμότερο «συμπαίκτη» της ομάδας μας από την περσινή χρονιά, στηρίζοντας τις προσπάθειες της και ενισχύοντας το έργο της. Αντιπροσωπία των αθλητών βρέθηκε στο πολυϊατρείο του Περιστερίου, όπου υποβλήθηκαν σε πλήρες ιατρικό check up που περιλάμβανε μεταξύ άλλων υπέρηχο καρδιάς και τεστ κοπώσεως, ενώ πραγματοποιήθηκε και αιμοληψία με την μέθοδο της ανώδυνης αιμοληψίας, καθώς και επίσκεψή τους στον αξονικό τομογράφο του κέντρου. Όπως τονίζεται, τα νέα ήταν καλά για όλους, παίκτες και προπονητικό team, οι οποίοι προηγουμένως ξεναγήθηκαν στους χώρους του κέντρου, συνομίλησαν με τους υπευθύνους και φωτογραφήθηκαν κατά την «γνωριμία» τους με τις σύγχρονες εγκαταστάσεις και τα τελευταίας γενιάς μηχανήματα.

Συγκεκριμένα, το κέντρο της Affidea επισκέφτηκαν μετά την πρωινή προπόνηση οι Πέτρος Γερομιχαλός, Γιάννης Δημάκος, Θωμάς Κώττας, Γιουτζίν Λόρενς, Mάριος Μπατής, Χρυσόστομος Σανδραμάνης, Μπι Τζέι Στιθ Αντριάνο Τοπάλι και Γιώργος Χατζηκυριάκος, καθώς και ο Στέργιος Κουφός με τους συνεργάτες του Βαγγέλη Μάγειρα, Δημήτρη Ρώσση και Άκη Παπαδάκη. Το «παρών» έδωσαν η General Manager, Χριστίνα Σκέντζιου και ο Team Manager, Αντώνης Χατζηκυριάκος, ενώ από την πλευρά της Affidea τους υποδέχτηκε η Υπεύθυνη Επικοινωνίας, Σταυρούλα Σηφάκη.

Η αξιοπιστία και η συνέπεια στην ευθύνη εξασφάλισης της άριστης ποιότητας των ιατρικών αποτελεσμάτων στα κέντρα της Affidea αποτελούν εχέγγυα για την ιστορική ομάδα του Ιωνικού Νικαίας Affidea που εμπιστεύτηκε τον όμιλο για τον ιατρικό έλεγχο των παικτών της».

The post Ιωνικός: Επίσκεψη και check up στην Affidea appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα