Ιωνικός: Εκτός οι τραυματίες και σταθερά ο Μπουένο

Δύο διαδοχικές νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας μετράει ο Ιωνικός και ο στόχος είναι να τις τριτώσει τη Δευτέρα (1/11). Αντίπαλος ο Βόλος που έχει δείξει ότι είναι αρκετά ποιοτικός.

Οι Νικαιώτες δεν έχουν προβλήματα της τελευταίας στιγμής, αλλά αρκούν οι απουσίες που «κουβαλούν» όλο αυτό το διάστημα. Ο Τσιγκρίνσκι βρίσκεται σταθερά εκτός, ο Λένις θα χάσει και τον συγκεκριμένο

αγώνα όπως και οι Κάνιας και Τσιριγώτης. Αντιθέτως, εντάξει είναι, όπως αναμενόταν, ο Ματσούκας. Μπήκε στις τελευταίες προπονήσεις και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Ενδιαφέρον έχει το εάν θα ξεκινήσει εκείνος στο αρχικό σχήμα στη μία πλευρά ή θα πάει σε κάποιο τρικ ο Δημήτρης Σπανός. Το πρόβλημα που έχει ο Ιωνικός στα εξτρέμ είναι γνωστό, ειδικά από τη στιγμή που ο Λένις δεν έχει αναρρώσει επί της ουσίας από τη μέρα που χτύπησε.

Στα αξιοσημείωτα και ο αποκλεισμός του Μπουένο. Είναι ο τρίτος σερί μετά το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο έχει υποπέσει. Προφανώς και το θέμα δεν έχει λήξει εδώ γιατί δεν ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό, αλλά μία σειρά από συμπεριφορές που ενόχλησαν τους ανθρώπους στη Νίκαια.

Η αποστολή: Αναγνωστόπουλος, Χουτεσιώτης, Λουάν, Βαφέας, Φουρλάνος, Ντελγκάδο, Βαλεριάνος, Μύγας, Σάντσες, Κιάκος, Κωνσταντινίδης, Μουστάκης, Γκοτσούλιας, Άοσμαν, Ντάλσιο, Πογοσιάν, Ρομαό, Μπάσα, Μάναλης, Καμπράλ, Ματσούκας, Τουράμ.

Αντώνης Τσιράκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα