Ιωαννίδης με 30 εκατομμύρια και μπορεί να είναι και λίγα

Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι το πρόσωπο των μεταγραφών. Χωρίς να έχουν ανοίξει κιόλας τα παράθυρα. Τα όσα έκανε ο διεθνής στράικερ του Παναθηναϊκού φέτος ξεπέρασαν τα Ελληνικά σύνορα. Λογικό και επόμενο. Πλέον τα νέα μεταδίδονται εύκολα και ο Ιωαννίδης έχει ήδη κάνει μέγα ντόρο.

Ο Παναθηναϊκός διαμηνύει

σε κάθε τόνο πως ο παίκτης δεν πωλείται. Λογικό και αυτό. Τι να βγουν δηλαδή οι «πράσινοι» να πουν, πως θα τον πουλήσουν; Τον παίκτη που έχει κάνει το μεγαλύτερο upgrade των τελευταίων ετών στην Ελληνική Λίγκα. Και φυσικά πλέον διεθνή.

Ήδη η λίστα των ενδιαφερόμενων ομάδων είναι μεγάλη. Γουέστ Χαμ, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Premier League, Bundesliga, Γαλλία. Οι αγγλοί και οι γάλλοι (όσο και αν δεν το πιστεύουν πολλοί) μπορούν να δώσουν πολλά λεφτά. Μα πολλά. Το ζήτημα είναι που έχει τοποθετηθεί ο παίκτης από την ίδια την αγορά.

Ο Ιωαννίδης αυτή τη δεδομένη στιγμή, σύμφωνα με όσα λέγονται, είναι στα 30 εκατομμύρια. Για κάποιους μικρό νούμερο. Για άλλους υπερβολικό. Εκεί είναι πάντως. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν πως δύσκολα ομάδα του εξωτερικού θα δώσει τόσα λεφτά για παίκτη του Ελληνικού πρωταθλήματος. Ίσως και να ισχύει. Αλλά πάντα υπάρχουν και εξαιρέσεις.

Ο Ιωαννίδης, όπως και να έχει, θα είναι το μεταγραφικό πρόσωπο του καλοκαιριού. Και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και σοβαρές εκπλήξεις. Ομάδες δηλαδή που δεν έχουν ακόμα ακουστεί. Και τοπ επιπέδου.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα