Ιωαννίδης η απόφαση – Τι έκαναν Λουτσέσκου και Ναβάρο!

Όπως κάθε Σάββατο έτσι και σήμερα, τα Παρασκήνια του Sportime επιστρέφουν και σήμερα έχουν την τιμητική τους οι Φώτης Ιωαννίδης, Ραζβάν Λουτσέσκου και Φραν Ναβάρο.

Αρχικά ο Παναθηναϊκός ξέρει τι έχει στα χέρια του, αφού ο Φώτης Ιωαννίδης ξεχωρίζει στην ομάδα «σα τη μύγα μες στο γάλα».

Έτσι όπως ήταν λογικό γρήγορα έσπευσε και τον περασμένο Μάιο τον υπέγραψε μέχρι το 2027 και φέτος αποδίδει ακόμα πιο καλά.

Τη σεζόν

που διανύουμε έχει 31 εμφανίσεις με 16 γκολ και 6 τελικές πάσες, όντας ο καλύτερος και ο πιο σταθερός παίκτης του «τριφυλλιού».

Ωστόσο ακόμα ο παίκτης παραμένει εκτός της 10άδας με τους πιο ακριβοπληρωμένους των «πράσινων» κάτι που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο.

Οι σειρήνες για τον Ιωαννίδη είναι πολλές και ο Παναθηναϊκός τι θα κάνει για να σταματήσουν να… ηχούν στα αυτιά του παίκτη;

ΠΑΟΚ: Το θέμα με τον Κωνσταντέλια!

Από κει και πέρα, ο ΠΑΟΚ και ο Ραζβάν Λουτσέσκου, συνεχίζουν να κάνουν πάταγο στη Stoiximan Super League και αν νικήσει την ΑΕΚ, θα καταφέρει να πάρει μία καλή διαφορά λίγο πριν τα playoffs.

Ο Ρουμάνος όμως δέχεται κριτική από κάποια μικρά κομμάτια του κόσμου, για τη χρήση που έχει ο Γιάννης Κωνσταντέλιας.

Ωστόσο μόνο όποιος δεν προσέχει, δεν καταλαβαίνει τι κάνει ο πολύπειρος τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» που ανανέωσε μέχρι το 2027. Τι είναι όμως αυτό;

Ολυμπιακός: Τι θα γίνει με τον Ναβάρο!

Τέλος ο Ολυμπιακός έκανε αρκετές μεταγραφές τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αφού μάλλον κάποιος μπέρδεψε τις εποχές και νόμιζε ότι είναι καλοκαίρι.

Ένας από αυτούς είναι και ο Φραν Ναβάρο, που ήταν από τα βασικά… γρανάζια της ομάδας που είχε φτιάξει έστω και για λίγο καιρό ο Κάρλος Καρβαλιάλ.

Ωστόσο σίγουρα δεν έχει προσφέρει αυτά που περίμεναν οι «ερυθρόλευκοι» και με αυτά που είχε δείξει στην Πορτογαλία και έκαναν την Πόρτο να τον αποκτήσει.

Σίγουρα ο ερχομός του νέου προπονητή θα φέρει αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας και όχι μόνο. Τι θα συμβεί με τον 26χρονο επιθετικό;

Όλες τις αναλύσεις και τις αποκαλύψεις θα τις βρείτε στα Παρασκήνια του Sportime.

Διαβάστε όλη τη στήλη «Παρασκήνια» στις σελίδες 3 και 4 του e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ιωαννίδης, Λουτσέσκου, Ναβάρο,ioannidis, loutseskou, navaro