Ίντερ: Έντονη φημολογία από την Ισπανία για Μπέιλ!

21:09 5/6/2019 - Πηγή: Sportime

Η εποχή Αντόνιο Κόντε σηματοδοτεί τη φιλοδοξία της Ίντερ να χτυπήσει την Γιουβέντους για την πρωτοκαθεδρία του ιταλικού ποδοσφαίρου. Καλύτερος τρόπος δοθεί το στίγμα της νέας εποχής δεν υπάρχει από μια μεταγραφή μαρκίζας. Σύμφωνα με ισπανικά Μέσα αυτός που έχει ζητήσει ο Κόντε είναι ο Γκάρεθ Μπέιλ!

Το El Chiringuito που ειδικεύεται στη… μεταγραφολογία, υποστηρίζει πως οι πρώτες επαφές έχουν γίνει. Μάλιστα η πηγή αποδίδεται στον ίδιο άνθρωπο που είχε αποκαλύψει πως ο Ρονάλντο αποχωρεί από τη Ρεάλ το περσινό καλοκαίρι.

Βέβαια

για τον Ουαλό δεν είναι μυστικό πως τόσο ο ίδιος, όσο και οι «μερένγκες» θέλουν να τελειώσει η συνεργασία τους. Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν τον υπολογίζει όμως το αστρονομικό ποσό που έχει λαμβάνει ο Μπέιλ λόγω του συμβολαίου του, είναι εμπόδιο για οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο.

Παρά το όποια λογικά εμπόδια, είναι προς το συμφέρον όλων των εμπλεκομένων να βρεθεί η χρυσή τομή. Η Ίντερ διαθέτει άλλωστε ένα ικανότατο διαπραγματευτή στο πρόσωπο του Μπέπε Μαρότα.

Τα άλλα μεγάλα ονόματα που έχουν συνδεθεί οι «νερατζούρι» είναι οι Ρομέλου Λουκάκου και Αλέξις Σάντσες.

Ωστόσο ο Μπέιλ κάνει μεγαλύτερο «γκελ» ως όνομα και δεν υπάρχει πιο ιδανικό timing για μια ομάδα να τον πάρει από τη Μαδρίτη όπου (εμφανώς) δεν περνάει καλά τελευταία. Μια φήμη που (μπορεί να) έχει βάση αλήθειας…

The post Ίντερ: Έντονη φημολογία από την Ισπανία για Μπέιλ! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα