Ίντερ: «Εκτός πλάνων ο Μάουρο Ικάρντι»

16:44 6/7/2019 - Πηγή: Sportime

Με συνοπτικές διαδικασίες φαίνεται ότι τελειώνει από την Ίντερ ο Μάουρο Ικάρντι, που πολύ δύσκολα θα φορέσει ξανά τη φανέλα της.

Οι σχέσεις του Αργεντινού και της ιταλικής ομάδας, έπιασαν πάτο, αφού υπήρξε κόντρα με τον ίδιο και τη γυναίκα του, Γουάντα Νάρα, για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Έτσι τα πράγματα έφτασαν στα άκρα και πλέον δεν κολλάνε ότι και να γίνει ανάμεσα τους, με τον Ικάρτι μην βρίσκεται στα πλάνα.

Ο Αντόνιο Κόντε δεν θα τον έχει στη διάθεση του για τη νέα

χρονιά, ούτε αυτόν αλλά ούτε τον Ναϊγκολάν, με την Ίντερ να ψάχνει να τους πουλήσει.

Αυτό ξεκαθάρισε και ο αθλητικός διευθυντής της Ίντερ, Μπέπε Μαρότα, που τόνισε ότι οι παίκτες δεν συμπεριλαμβάνονται στο σχεδιασμό.

«Όταν δημιουργούμε ένα πρότζεκτ, ψάχνουμε να βρούμε τα σωστά προφίλ για τους παίκτες που θέλουμε.

Είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε και με τους ίδιους τους παίκτες και να τους εξηγήσουμε ότι τους σεβόμαστε απόλυτα, ωστόσο έχουμε το δικό μας σχεδιασμό.

Αμφότεροι οι παίκτες γνωρίζουν ότι δεν βρίσκονται στα πλάνα μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι αμφισβητούμε το ταλέντο και τις δυνατότητές τους. Και οι δύο είναι εξαιρετικοί παίκτες», ήταν τα λόγια του.

Όλα αυτά την ίδια ώρα που φήμες θέλουν τη Νάπολι και τη Γιουβέντους, έτοιμες να πληρώσουν για να εντάξουν τον Ικάρντι στο δυναμικό τους.

The post Ίντερ: «Εκτός πλάνων ο Μάουρο Ικάρντι» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα